2777
2789
عنوان

رفتار همسرم

139 بازدید | 8 پست

سلام نمیدونم دقیقا خودمو کجا خالی کنم 🥺 شوهرم ی مدته خیلی باهام بد رفتار میکنه قبلا این طور نبود سرم داد میزنه شبا گوشی ور میداره ایسنتا میچرخه چند بار بش گفتم من ناراحت میشم شبا وقتتو برا من بزار حرف برنیم  فیلم ببینیم میگه دیگه چیکار کنم برات صبح تا شب سر و کارم و فلان من خانوادم دورن کسیو ندارم باااش همصحبت شم خیلی اذیت میشم بهش زنگ میزنم سرم داد میزنه میگه چیه بگو کارت چیه دستم بنده خیلی داره بهم بد میگذره از یه طرف دارم واس کنکور میخونم احتیاج ب روحیه دارم اما بدتر میکنه و کلی مشکلات وضع خانواددم خیلی خوب نیست مجبورم ب تحمل این زندگی😞

فی الواقع خدا اِندِ رفاقت است...🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیل رفتارشو بپرس

بار ها پرسیدم بهم میگه تو مریضی بابا فکرم درگیره اصلا خر کاری میکنه بام مشورت نمیکنه حتی نمیخاد باهام حرف یزنه غریبه ترین ادم زندگیشم

عزیزم شاید اون از یچیزی ناراحته که اینجوری رفتار میکنه نمیتونه به زبون بیاره امشب بشین باهاش حرف بزن بگو تحمل این بداخلاقی هارو ندارم اگه میخوای ادامه بدی هیچی نگی کلا دیگه هیچ حرف باهم نداریم

و شایدم تو زیاد بهش محل میدی دنبالشی که خسته شده 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
اینستاهاتون وصل میشه اره ؟با فیل.  تر اره ؟سرعتش بالاست اره ؟

برا من ۴ صبح فیل نیست ولی بقیه روز با فیل وارد میشم نت کلا کند شده

عزیزم شاید اون از یچیزی ناراحته که اینجوری رفتار میکنه نمیتونه به زبون بیاره امشب بشین باهاش حرف بزن ...

اخه میدونی حتی نمیخاد بام هم کلام شه شبا میگم بیا پیشم بخواب خوابم نمیبره میمونه من خوابم برد میاد یا اصلا دیشب ساعت ۲ اومد هنضفری میزنه کلا تو خونه🥺

اخه میدونی حتی نمیخاد بام هم کلام شه شبا میگم بیا پیشم بخواب خوابم نمیبره میمونه من خوابم برد میاد ی ...

یکم گوشیشو چک کن عزیزم ببین بیشتر با کیا حرف میزنه شاید کسی باشه شایدم دخالت یکی از خانواده اش باعث شده به تو اهمیت نده 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.