2789
عنوان

کم ابیه بدن‌.......

9129 بازدید | 17 پست

من در طول روز اصلا آب نمیخوردم یکی دوتا مریضی گرفتم گفتن از کم ابیه.توی نت سرچ کردم تمام بیماری‌ها را نوشته علتش کم ابیه و باید در طول روز ۱۲ لیوان اب بخوری.از امروز شروع کردم .از صبح ۶ لیوان خوردم ولی جالبه از صبح توی دستشویی ام و چند بر ابر آبی که خوردم از طریق ادرار دفع شده.سوالم اینه پس چیش میمونه برای بدن؟کسی مشکل کم آبی داشته که باخوردن آب رفع شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همینم به محض دریافت دفع میشه و گاها کلیه درد میگیرم و دهانم خشک میشه بنظرم اون تعداد لیوان برای همه صدق نمیکنه

.                                                                  

دیگه زیاده روی کردی...

کل شبانه روز هشت تا لیوان باید بخوری..

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
خب دفع میشه بیماری ها رو هم دفع میکنه وای من شاید روزی ۶لیوان ابدبخورم چخبره ۱۲لیوان خو میترکم 😅

من مشکل دیسک داشتم ارتپد گفت از کم آبی هم میتونه تشدید بشه گفتم چقدر گفت ۱۳ لیوان

عجیبه  کم آبی و این همه بیماری ؟

من مادرم این چند وقت بیناییش کم شد ، سرگیجه می‌گرفت خسته بود ، بی خواب بودو ‌‌‌‌‌..... تو گوگل نوشته همش کم ابیه.جالبه گفته اگه آب کم باشه حتی از قرنیه چشم تامین میکنه و از مغز که باعث سرگیجه میشه

من مادرم این چند وقت بیناییش کم شد ، سرگیجه می‌گرفت خسته بود ، بی خواب بودو ‌‌‌‌‌..... تو گوگل ...

توروخدا ؟؟

منم خیلی کم آب میخورم سرگیج دارم چشمام هم کم سو تر شده 

خدا خیرت بده فک کنم مشکلات منم بخاطر کم آبیه