2777
2789
عنوان

بی بی چک تا کی مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9317 بازدید | 37 پست
سه ماه پیش سقط داشتم کورتاژ کردم

داروهایی که توبرروشور می‌نویسه که مصرف نمیکنی؟ اگر از روز موعد گذشته است آزمایش بده چون بعد سه ماه حتما به صفر میرسه 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣 من زنداداشم خودش چون تپله پنج ماهگی فهمید حاملست بی بی چکاش منفی بود اون موقع.

خوش بحالش تا ۵ ماهگی نفهمیده بارداره من سه ماهه هستم هلاک شدم از تهوع و معده درد و هماتوم ......راحت ۵ ماه رفته جلو   

نمیدونم زنداداشم ک پنج ماهگی زده بود میگفت بی بی چکا منفی بود😔

من هفته ۱۶ ازمایش داده بودم ۲۵ هزار بود

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
داروهایی که توبرروشور می‌نویسه که مصرف نمیکنی؟ اگر از روز موعد گذشته است آزمایش بده چون بعد سه ماه ح ...

نه هیچ دارویی مصرف نکردم و نمیکنم.چون همه چی اوکی بود فقط ال دی خوردم  یک هفته اونم ترک کردم

اره لذت دنیا رو برده حامله باشی و نفهمی یغنی واقعا حاملگیت راحته خخخ

یعنی هیچ علائمی نداشت؟

حالا تهوع هیچی میگیم یه سری ندارن

ولی من الان سه ماهمه بیش از اندازه خسته میشم.سنگینی.دیگه خوب نمیتونم بخوابم نصفه شب بیدار میشم.یه پام دستشوییه و ....

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اتفاقا منم امروز از بی بی چک استفاده کردم منفی بود خوشحال شدم  ولی با این حرفاتون منو به شک ان ...

میگن بعد سه ماه یا چهار ماه اینجوریه من چون بی بی چکم هاله داره ب شک افتادم

یعنی هیچ علائمی نداشت؟ حالا تهوع هیچی میگیم یه سری ندارن ولی من الان سه ماهمه بیش از اندازه خسته م ...

هیچ علایمی نداشت حامله بود پیاده روی کربلا رفته بود در این حد راحته.