2821
2789
عنوان

اجبار چادر

3859 بازدید | 34 پست

من دوست ندارم چادر بپوشم اما از ۹ سالگی به اجبار خونوادم چادر سر کردم. چادر ک میپوشم احساس میکنم یه چیز سنگین سرم کردم یکی داره گلومو فشار میده اصلا خوشم نمیاد از چادر سر کردن اما نمیذارن بردارم هی میگن مردم پشتمون حرف میزنن و فلان اگه نپوشم یجوری رفتار میکنن انگار رفتم هرزگی کردم میگن تو نمیخوای چادر بپوشی تا بقیه هی بهت نگاه کنن همش غرورمو میشکونن میخوام بمیرممم بنظرتون چیکار کنم

من همکلاسیم باباش اخونده خودش بدون چادر همه جا میره میگرده به خانوادم میگم میگن مگه هر کاری بقیه میکنن ماهم باید بکنیم؟ دیگه خسته شدم ازشون دیگ نمیتونم طاقت بیارم😭😭😭

ازدواج کردی سر نکن

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم مث تو بودم،وقتی چادر ملی اومد ازونا خریدم باز بهتر بود ازین قدیمیها،دانشگاه ک رفتم ،دیگه زیرابی میرفتم،چادرمو از وسط راه میزاشتم تو کیفم ،برگشتنی وسط راه میپوشیدم،بابام میخاس من مث مادرش لباس بپوشم،بعدم زمستون میشد باس کاپشن میپوشیدم نمیشد با اون چادره ،دیگه کم کم عادت کردن

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

واسه چی باید واسه همچین چیز ساده ای ازدواج کنم اخه من فقط ۱۷ سالمه همش به خودم لعنت میفرستم چرا تو ا ...

یروز خیلی جدی لباس موشیده بپوش و بدون چادر اماده شو بگو من چادر سرنمیکنم بچه ام نیستم که بخوام لج کنم فقط دوسندارم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
چادر خوبه ک

تحمیل نکردن عقاید خودمون به بقیه خیلی بهتره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan