2777
2789
عنوان

خسته شدم😭

602 بازدید | 15 پست

ی مرغ زنده رو بابام کشته بود به مامانم میگم اینو ی کاریش کن الان خراب میشه میگه تونستی پوستشو بکن خوردش کن اگرم نتونستی بندازش مامانم دیگه رد داده😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ایقد شکمم پره یاد مرغه می افتم حالم بهم میخوره.  شلنگ آب باز کنید زیر پوستش با پوست پر ها ...

چه روش جالبی چه طوری؟؟

واقعا پوستش کنده میشه 

من زیاد مرغ محلی میخورم اما اصلا بلد نیستم پوستش را بکنم 

چه روش جالبی چه طوری؟؟ واقعا پوستش کنده میشه  من زیاد مرغ محلی میخورم اما اصلا بلد نیستم پوست ...

از پیش گردنش شلنگ میکنی داخل آب باز میکنی. آب میره زیر پوست ار گوشت جدا میشه. یه چاقو میزنی با دست میکشی کنده میشه. ولی خاصیت مرغ محلی تو پوسته بیشتر

تو چرا هي كاربري عوض ميكني خانم ديبا؟من هي ميرم قبليا ميبينم تعليق شدي

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

تو چرا هي كاربري عوض ميكني خانم ديبا؟من هي ميرم قبليا ميبينم تعليق شدي

تعلیقم میکنن میگن تو تاپیکای سیاسی نظر دادی اینو تعلیق کنن دیگه سیمکارت ندارم نمیام

تعلیقم میکنن میگن تو تاپیکای سیاسی نظر دادی اینو تعلیق کنن دیگه سیمکارت ندارم نمیام

خوب نظر نده 😐منم تعليق بودم تازه وصل شدم ولي ب صورت خاموش تورو دنبال ميكردم ديدم تعليقي باز امروز پيدات كردم.

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خوب نظر نده 😐منم تعليق بودم تازه وصل شدم ولي ب صورت خاموش تورو دنبال ميكردم ديدم تعليقي باز امروز پ ...

ی خانمه گفت تو شهر شما کسی میره راهپیمایی من نوشتم فقط افراد مسن بعد دیدم نوشته تعلیق شدی 

چجوری پیدام میکنی؟