اگر کسی انجام داده نتیجش رو بگه . و آیا کسی پیش دکتر محمدرضا امیری پویا اینکارو کرده؟ و سوال سوم بهتره بدست جراح عمومی انجام بشه یا این دکترها که کارزیبایی هم میکنن میشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم برای ترس و اضطراب پسرت چکار کردی منم پسرم مثل پسر شماست
یه روانپزشک باهاش چندجلسه گذاشت . کارهایی رو ازش خواست انجام داد. تنها میخوابه تنها توی خونه می مونه خلاص شدم . البته اینم بگما سنش رفت بالاتر داناتر شد اینم مهمه. و اینم بگم ممکنه ترس ازبین بره نوعش تغییرمیکنه مثلا تبدیل به عقب نشینی ازجمع آدمهای جدید . یا پیدانکردن دوستهای متفاوت . که اینا همون ترسِ دوران کودکیه که دربزرگ سالی پخته تر شدن .
مرسی عزیزم خیلی نگرانشم شهر ما روانشناس خوب نداره روانپزشک هم نمیدونستم ببرم یا نه میترسیدم ...
خواهش انشالله رفع میشه . کمال گرایی والدین کم بشه .و اینکه بصورت آنلاین ما جلسه برداشتیم شماهم میتونین. و بازاینکه بگید دارو نده. و بازاینکه من کلا روانپزشکا و روان درمانگرها رو قبول ندارم مگر سی سال سابقه داشته باشن که اونم گرونن. شماهم موفق باشین