2777
2789
عنوان

سقط اختیاری

1074 بازدید | 32 پست

من دو سال پیش زیر نظر ماما بچه ۱وماه ونیم خودمو سقط کردم

حس میکنم ازون موقع دیگه حال روحیم خوب نشد

نه اینکه پشیمون باشم

آیا مثلا تاثیره همین کاره؟

من اصلا نمیتونم تجسم کنم مامان شم🥲

بالاخره تاثیر که داره ، شما بخوای نخوای مادرش بودی ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا برای کسی نیاره....

عذاب وجدان این کار هیچ وقت تموم نمیشه و همیشه همراه آدم می‌مونه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

آره گلم تاثیر داره

مخصوصا اینکه خودت خواستی

توبه کن 

و بعدش سعی کن به حال خودت خیلی برسی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خب عزیز نمیخواستی مامان بشی پیشگبری میکردی چرا گذاشتی حاملع بشی ک سقط کنی. سقط کلا رو روحیات خانما ...

دقیقا هم روروحیات،شدیدا روبدن تاثیرداره وروی زندگی اینوازخیلیا ک تجربه کردن ازقصدسقط کردن شنیدم ک زندگیشون مث سابق قشنگ نمیشه

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
سقط اختیاری !!!!! برا خودتون دلیل مسخره نیارید ... درستش اینه که بگی...قتل اختیاری! ://///

پس آرزو می‌کنم در بدترین شرایط زندگیت باردار شی 

اون موقع شاید بفهمی دلیلش مسخره نیست

برای من یدونه تازه ماه اولش بود خود به خود سقط شد هنوز بهش فکر میکنم و دلم براش تنگ میشه 🙂

حس و حال هرکس متفاوته و تصمیم هر کس هم متفاوته 

شما بهتره پیش مشاوره هم برید که کمکتون کنه حالتون بهتر بشه

آره گلم تاثیر داره مخصوصا اینکه خودت خواستی توبه کن  و بعدش سعی کن به حال خودت خیلی برسی

وای فکرشم عذاب میده منو ازقصد یه انسانوبکشی  

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
دقیقا هم روروحیات،شدیدا روبدن تاثیرداره وروی زندگی اینوازخیلیا ک تجربه کردن ازقصدسقط کردن شنیدم ک زن ...

اره قربون خدا برم اینهمه دوا درمان کردم به من بچه نداد به کسایی میده ک میرن سقطش میکنن

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..