2777
2789

منم ج یکیودادم

خیلی زرمفت زده بود

فرستادم جوابشو

بعدتاپیک تعطیل شدده دقیقه بعدش

نمیدونم دیدیانه

خداکنه دیده باشه🤬🤬🤬🤬

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک چی بود؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

آخی تایپک‌ چیز خاصی نبود که در مورد بچه بود که

عزیزم اینجا نی نی سایته اسمش روشه خیلیا تو اقدامن برای بچه خیلیا بچه دارن بعد یکی تاپیک میزنه ک نه کارتون اشتباهه و فلان

بنطرتون همخونی داره با رسالت سایت؟؟؟

عزیزم اینجا نی نی سایته اسمش روشه خیلیا تو اقدامن برای بچه خیلیا بچه دارن بعد یکی تاپیک میزنه ک نه ک ...

بله باید یه عده رو آگاه کرد .

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آخی تایپک‌ چیز خاصی نبود که در مورد بچه بود که

نه این تاپیک بوددرمورددوست پسرم بهم سیلی زدگفت گمشوبیرون بیرون

بعدیکی برگشته بودگفته بوداینم اززن زندگی آزادی 

زنیکه اوسکول

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
منظورش دو تا به بالا بود تا دو تا که مشکلی نیست

نخیر منطورش کلا بچه دارشدن بود حتی همون یکی

هرپدر مادری از همه ادمای دنیا به بچشون دلسوزترن نمیدونم چی میشه ک ی عده روشن فکر برای رخت خواب مردم تصمیمم میگیرن

نه این تاپیک بوددرمورددوست پسرم بهم سیلی زدگفت گمشوبیرون بیرون بعدیکی برگشته بودگفته بوداینم اززن ز ...

😐😐🙄🙄🙄🙄

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

نه این تاپیک بوددرمورددوست پسرم بهم سیلی زدگفت گمشوبیرون بیرون بعدیکی برگشته بودگفته بوداینم اززن ز ...

منظورم من تایپک بچه بود گلم 

در مورد تفاوت قدیم و الان بود که قبلا بچه زیاد میخواستن 

الان دیگه زمانه فرق کرده

نخیر منطورش کلا بچه دارشدن بود حتی همون یکی هرپدر مادری از همه ادمای دنیا به بچشون دلسوزترن نمیدونم ...

تعدادشونم زیااااده جااب اینه همشونم مجردن🤣

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست