2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس به خودت نده نمیخوام خدایی نکرده نا امیدت کنم عزیزم ولی چون میدونم تو اقدام استرس برات سم اینو میگم بیخیال باش بذار حدود دو هفته از وقت موعد پریودت بگذره اگر نشدی بعد برو آز بده و بی بی چک بذار ، ده روز از اقدامت میگذره خیلی زود که الان بخوای بارداریتو متوجه بشی ، فقطو فقط باید از موعد پریودت بگذره

اخه چهارم تولده شوهرمه میخواستم سوپرایزش کنم 🥴

خیلب زوده قبل موعد شاید هاله بندازه اونم یکی دو روز .ولی چهار پنج روز دیگه فکر کنم با آزمایش میشه فهمید.بچه‌اول اذیت نمیکنه دومی میخوای بیاری.خودت چند سالته

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

خیلب زوده قبل موعد شاید هاله بندازه اونم یکی دو روز .ولی چهار پنج روز دیگه فکر کنم با آزمایش میشه فه ...

آدم اگ بخاد بچه دوم بیاره باید زود بیاره باهم بزرگ بشن ۲۲سالمه بچه اولمم یک سال و نیمشه

اخه سره اولیم ک خدا خواسته ام بود ی هفته بده پری نشون داد

بستگی داره به این که کی لقاح انجام شده خود من بیست روز بعد موعد پریودم نشون داد قبلش هرچی بی بی چک میزدم نشون نداد بعد بیست روز که بی بی چک نشون داد رفتم آز دادم و مثبت بود 

آدم اگ بخاد بچه دوم بیاره باید زود بیاره باهم بزرگ بشن ۲۲سالمه بچه اولمم یک سال و نیمشه

اره ولی خیلی سخته من که تا دوسالگیش خواب راحت نداشتم .از پوشک گرفتن واسه خودش خیلی پروسه سختیه.تازه آدم شیر میده خیلی بی جون میشه حداقل باید مادر دوسال از زایمانش بگذره اقدام کنه بعدم سنی نداری .لابد خیلی جون داری

اره ولی خیلی سخته من که تا دوسالگیش خواب راحت نداشتم .از پوشک گرفتن واسه خودش خیلی پروسه سختیه.تازه ...

ن اتفاقا منم جون ندارم خیلی هم تو حاملکی و حتی تا ۶ماهگی ب دنیا اومده بود اذیت شدم از شب تا س بعدازظهر فرداش بیدار بود آرزو شده بود برام خواب ولی دیگ با امید خدا اقدام کردم،هرچی خدا بخاد 

ن اتفاقا منم جون ندارم خیلی هم تو حاملکی و حتی تا ۶ماهگی ب دنیا اومده بود اذیت شدم از شب تا س بعدازظ ...

امید به خدا ان شاالله هرچی صلاحته عزیزم.خوبه آدم زود اقدام کنه اینیم که من میگم واسه خودت گفتم که حداقل تا دوسالگی صبر کنی.ولی ان شاالله هرچی خدا واست صلاح بدونه همون رخ میده.😍اولی چقدر کشید باردار بشی