2777
2789

نه

بذار بچگی شو بکنه

الآن وقت بازی و شادی شه

در حقش ظلم نکن

۱۲ سال فرصت داره که درس بخونه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدن می شه

اما من به شخصه دوست ندارم

چون بچه با بزرگتر از خودش هم کلاس می شه

مگه یه درس چقدر ارزش داره که بچه هز گروه همسناش جدا بشه

بزرگترین ضربه روحی رو بخوره

به جز این که ۱۷ سالگی دیپلم بگیره ۱۴ سالگی دیپلمش رو می گیره چه دستاورد مهمی داره؟

مگر این که خیلی از نظر هوشی قوی باشه و استثنا 

بله دیدم اینکار رو کردن.  بچه خیلی هم باهوش بود.  البته مادربزرگ اون بچه معلم کلاس اول بود و  رفت کلاس مادربزرگش. یکی هم مادرش معلم اول بود این کار و کرد.  در کل فکر کنم باید از آموزش و پرورش سوال کنی

بزار به روال عادی خودش زندگی کنه . پسرم منم ۵سالشه،ریاضیش فوق العاده خوبه ، ضرب بلده، جمع ۳رقمی ذهنی بلده ، و چیزهای دیگه ، ساعت رو بلده ، بزرا به روند طبیعی خودش بره مدرسه . بزار هم بچگی کنه هم درس بخونه به وقتش . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بله دیدم اینکار رو کردن.  بچه خیلی هم باهوش بود.  البته مادربزرگ اون بچه معلم کلاس اول بود ...

خیلی علاقه داره خودم می‌خوام بفرستمش بازم میگم ولش کن تو خونه فقط درس میخمنه

عزیزم اینجوری از درس زده میشه گناه داره 

من تو خونه مانتو می‌پوشم مقنع سر میکنم بهش درس میدم خیلی ذوق می‌کنه فداش بشم  همش درس درس می‌کنه چندباری بردمش مدرسه پیش لجه ها خیلی علاقه داره