2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین😭

290 بازدید | 22 پست

خیلی حالم بدخیلیییی پدرشوهرم یک ماه پیش فوت شدن و من بااینک بچه کوچیک دارم بازم شبااونجامیخوابیدم ک مادرشوهرم تنهانباشه .خیلیییی شبا شام میگف وایستین بااینک بچم اذییت میکرد وخودم راحت نبودم میموندم  دیشب رفتیم اونجا بعد بچم واینمیستاد چون تازه ازشیرگرفتمش بهونه میاورد من گفتم بریم خونمون راحتترم  بعدشوهرم توماشین عصبی شد وگف تودیونه ایی همه روازخودت میرنجونی 😔من ب مامانم گفتم ک زنم مشکل اعصاب داره .بااینک من اصلااا مشکلی ندارم بخدا بعدشم گف لباسات بپوش ببرمت خونه مامانت بعددوروزنشده بیارنت 😭دلم خیلی شکسته خانوما هیچی کم نزاشتم واسش نباید اینطوری میکرد

خدایاشکرت 🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر ها همینن خودتو ناراحت نکن هرچی خوبی بهشون بکنی با بدی جواب میدن 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

واسه اینکه هیچی کم نزاشتی پرتوقع شدن

آدمی ک زیادی خوبه ی بار جابزنه میگن بد شده

ولی ادمی ک بده اگه ی بار خوبی کنه همه میگن آدمه خوبیه

عزیزم لین و همیشه یادت باشه لطف زیاد میشه وظیفه

شوهرت پرو شده بعضی موقعها لطف کردن میشه وظیفه متاسفانه شماهم کم رفت وآمد کن امازیرزیرکی که شوهرت متو ...

مثلا چطوری زنگ بزنم حاله مادرشوهربپرسم ولی نرم اونجا؟

خدایاشکرت 🩷

واسه اینکه هیچی کم نزاشتی پرتوقع شدن آدمی ک زیادی خوبه ی بار جابزنه میگن بد شده ولی ادمی ک بده اگه ...

ازاین ناراحتم ودلم شکست ک ب مامانش گفتع من مریضم و مشکل اعصاب دارم😭

خدایاشکرت 🩷