dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8886 عنوان میشه بیاید 65 بازدید | 8 پست خیلی نگرانم شوهرم یجا کار میکنه امروز قراره نیرو جدید بگیرن بجای شوهرم😭میشه دعا کنید صاحب کارش دلش رحم بیاد بزاره بمونه؟تونستید یه صلوات برامون بفرستیداَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 1401/12/02 | 07:23 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6295 انشاءالله که اینطوری نمیشه.🤲🤲🤲۱۰ تا صلوات فرستادم. هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8886 انشاءالله که اینطوری نمیشه.🤲🤲🤲 ۱۰ تا صلوات فرستادم. ممنونم ازتون خدا خیرتون بده💚 میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
barfi46 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 37 سلام خوب بود شما خودتون میرفتید و علت اینکه چرا کسی دیگه میخواد جایگزین کاری همسرتون بشه میشدید.حتما مورد خاصی پیش اومده .خودتون پیگیری کنید بهتره.آرزو میکنم جایگاه شغلی بالاتری رو بهش پیشنهاد داده باشند از این جایگزینی. انشاا....
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8886 سلام خوب بود شما خودتون میرفتید و علت اینکه چرا کسی دیگه میخواد جایگزین کاری همسرتون بش ... هعی...دلم قد یه کوه سنگین شدهتو این گرونی با یه بچه کوچیک دم عید واقعا سخته بیکار شدنخدا خودش به همه رحم کنه میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
barfi46 عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 37 هعی... دلم قد یه کوه سنگین شده تو این گرونی با یه بچه کوچیک دم عید واقعا سخته بیکار شدن خدا خودش ... اصلا ناراحتی به خودت راه نده. خدا خودش چاره سازه. امیدوارم از کارش بیکار نشه.اگر احیانا مشکلی بوجود اومد من در خدمت شما هستم.