2789
عنوان

کراتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 67 پست
گلم شاید مواد زنیشون مشکل داشته و مواد به کف سرت برخورد کرده یا موادشون گاز دار بوده و کاور کردن

مواد گاز دار بودو کاور کردن رو متوجه نشدم چی گفتین یعنی چطوری 🤐

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در خدمتم عزیزم، اتفاقا دو سه تا تایم خالی توی اسفند ماه هست اگر خواستید حتما هماهنگ کنید، شما کجا تش ...

عزیزم من میخوام خودم مواد سفارش بدم و کراتین کار برام کار انجام بده

موهام خیلی بلند و پره و چندبار دکلره کردم و خشکن ولی سالم

کراتین کار گفت اگه فقط مواد کراتین استفاده بشه موهات خشک تر میشه

شما چه موادی معرفی میکنی هم صافی بالا هم احیا داشته باشه و خشک نکنه

از چندتا پیج پرسیدم یکی گفت گلد اکسلنت که خیلی گرونه یکی گفت وی کی که مراتین کار گفت متوسطه، الان نمیدونم چیکار کنم

عزیزم میشه تو منزل خودمون پروتیین تراپی کنیم؟

من اصلا نمیخوام موهام اتوکشی بشه

اصلا صافی هم نمیخوام

فقط احیا و ابرسانی و سلامت مو برام مهمه

موهام خیلی خشک و وز شده

متاسفانه هرجا رفتم وقت بگیرم گفتن اتوکشی لازمه😔

عزیزم من میخوام خودم مواد سفارش بدم و کراتین کار برام کار انجام بده موهام خیلی بلند و پره و چن ...

عزیزم موهای شما واقعا با یه موادو یه مرحله احیا و صافی نمیگیره بدتر اسیب میبینه، موهای شما حداقل سه مرحله مواد زنی و پیش تراپی داره

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
عزیزم من میخوام خودم مواد سفارش بدم و کراتین کار برام کار انجام بده موهام خیلی بلند و پره و چن ...

عزیزم موهای شما واقعا با یه موادو یه مرحله احیا و صافی نمیگیره بدتر اسیب میبینه، موهای شما برای ااحیا شدن حداقل سه مرحله مواد زنی و پیش تراپی داره

یعنی بعد اینکه مواد زدن مشمبا کشیدن روی سرتون

اره فکر‌کنم همین طور که میگی باشه مشخصه خیلی خود گت حرفه آیی با حوصله هستی خسته آیی روزا شبا حداقل بخواب

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

یعنی بعد اینکه مواد زدن مشمبا کشیدن روی سرتون

۲۰دقیقه به سر منم مشمبا ‌کشیدن بعد دراوردن.عزیزم مال من بو قلیان میوه ای میداد گف گیاهیی؟ولی به یکی میزاشتن بوش افتثاخ بود

خدایا شکرت❤
عزیزم میشه تو منزل خودمون پروتیین تراپی کنیم؟ من اصلا نمیخوام موهام اتوکشی بشه اصلا صافی هم نمیخوا ...

گلم اتو کشی با دمای پایین اصلا اسیب نمیزنه ، ببینید مواد ها عایق حرارت هستن و جلوی اسیب دما رو میگیرن ،ولی اگر موهاتون اسیب داره حتما مراقب باشید کجا کار انجام میدین ممکنه کلن مورو از دست بدید

۲۰دقیقه به سر منم مشمبا ‌کشیدن بعد دراوردن.عزیزم مال من بو قلیان میوه ای میداد گف گیاهیی؟ولی به یکی ...

😶ما هیچ موادو رو کاور نمیکنیم

گلم اتو کشی با دمای پایین اصلا اسیب نمیزنه ، ببینید مواد ها عایق حرارت هستن و جلوی اسیب دما رو میگیر ...

موهای من خیلی بلنده

و اگه موهامو از دست بدم شوهرمم از دست میدم😅

هیچ مشکلی نداره موهام

حتی دکلره هم نداره

فقط خشک و وز شده

ولی من نمیتونم به کراتین کار اعتماد کنم

دور از جوون شما خیلی پولکی هستن 

به نظرتون اولاپلکس بخرم خشکی رو بهتر میکنه؟؟؟؟