بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نانو کراتین کردم جای خوب .یعنی استاد .ولی موهام اینقد ریخت .بعدش فهمیدم چون موهام چرب بود الانم فرس سولفات میزنم بدتر شده .حیف دیگ نمیتونم برم
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
چربه عجیب مجبورم شامپوی ضد شوره هم بزنم .خیلی وسوسه انگیز دوسدارم بازم برم صاف کنم.شما هم خسته نباشین😍
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
خیلی چربه عجیب مجبورم شامپوی ضد شوره هم بزنم .خیلی وسوسه انگیز دوسدارم بازم برم صاف کنم.شما هم خسته ...
قربونت برم سلامت باشید، من خودم چند ساله کراتین میکنم اصلا هم شامپو بدون سولفات نمیزنم 😁 الان این حرفم بد اموزی داره😁 ولی کراتین اگه کراتین باشه با این چیزا نمیره
قربونت برم سلامت باشید، من خودم چند ساله کراتین میکنم اصلا هم شامپو بدون سولفات نمیزنم 😁 الان این ح ...
پشت موهای منم صاف .فهمیدم جنس موادش خوب بوده چون خیلی وقته شامپوی ضد شوره هم میزنم خودم متوجه شدم درست میگی🤪