2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی 🥺

223 بازدید | 18 پست

فکر روزی که مردم و شب قبرم استرس شدید بهم وارد میکنه 

اخه چرا اینقدر حالم بد میشه

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

همیشه نماز میخوندم اروم میشدم ولی الان پریودم نمیتونم دارم دیوونه میشم فقط

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

منم خیلی میترسم. مدت زیادیه به فکر اون دنیام هستم.... فعلا دارم نمازمو میخونم تا بعد برم سراغ کارای دیگه ام...

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میترسم. مدت زیادیه به فکر اون دنیام هستم.... فعلا دارم نمازمو میخونم تا بعد برم سراغ کارای ...

وایییییی من نمیدونم خیلی تنبل شدم نمازموهم نمیخورم حالم بده خداییییا🥺

صلوات بفرست و ذکر استغفرالله ربی و اتوبه علیه نترس بابا خدا خیلی مهربونه  عاشق بنده هاشه 

این ادمها خدا رو ترسناک نشون میدن  مهربان ترین مهربانان خداست

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
وسواس فکری گرفتی  چند سالته؟

من از بچگی همین فکرو میکردم و به شدت استرس میگرفتم جوری که دسشوییم میگرفت

صلوات بفرست و ذکر استغفرالله ربی و اتوبه علیه نترس بابا خدا خیلی مهربونه  عاشق بنده هاشه  ...

میدونم ولی خدا از بعضی چیزا نمیگذره باید پاسخگویه کارامون باشیم 

من خودم  همش ذکر رو زبونم یکسره خیلی ارومم میکنه صلوات   یاعلی  یا مهدی  استغفرالله   یا فاطمه یا کاشف الکرب همرو میگم مدام 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
همه میترسن حتی امیرالمومنین هم دلهره داشتن راجب شب اول قبر ولی میشه کاری کنی که از عذاب قبر درامون ب ...

چیکاری من میترسم الان دلم میخاد گریه کنم

برای همه هست من بیشتر از تنهایی اونور میترسم تنهایی...... فکرش رو بکن نه پدر نه مادر نه خواهر نه ...

نگو اعصابم خورده استرس دارم خیلی

من خودم  همش ذکر رو زبونم یکسره خیلی ارومم میکنه صلوات   یاعلی  یا مهدی  استغفرا ...

خدایا ازهمه تغسیراتمون بگذر