2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نگفتی پات چطوره😡

ببخشید

امروز که اصلا درد نگرفت 

ولی وقتی زیاد بشینم ، موقع بلند شدن چند قدم اول رو لنگ میزنم ولی دوباره خوب میشه 

خیلی ممنون از لطفتون که حالم رو جویا میشین

زنده باد ( بختیاری)
میدونم ولی بمیرمم کسی کاری نمیکنه چون آبرو دارن مردم ممکنه حرف بزنن بگن وااای دختر فلانی نمیدونم چیک ...

سلام ، خوب هستین ، 

حالتون بهتر شده 

امروز فکر کنم بی حوصله بودین ، 

تو بقول خودت الان کسی بفکرت نیست ، حالا فکرشو بکن از فکر زیاد و اعصاب خراب ، خدایی نکرده ی بلایی سرت بیاد ، نتونی کارهای خودت رو انجام بدی 

حساب اونروز کی میخواد کمکت کنه ، بعدش بخوایی حصرت این روزها رو بخوری که چرا سلامتی خودت رو به خطر اتداختی 

خوب یا بد ، کم‌ یا زیاد ، ... دیکه شد ، پس تلاش کن برای اینکه حال دلت خوب بشه

زنده باد ( بختیاری)
سلام ، خوب هستین ،  حالتون بهتر شده  امروز فکر کنم بی حوصله بودین ،  تو بقول خودت ...

سلام عرض ادب وقت شما هم بخیر 

من همیشه همینم بی حوصله ام باز تو این تاپیک چن تایی پست گزاشتم و درددل کردم کلا کم حرف شدم ... 

اخه چجوری حال دلمو خوب کنم ؟

چن روز پیش گفتم من میخام برم کلاس موسیقی اخه عاشق ساز سنتی ام حالا تار ،کمانچه ، قانون ، دلم میخاس برم وختی ازش خاستم ی حرفایی زد ک دهنم بسته شد و مثل همیشه سکوت کردم . اصلا جاش نیس بخام بگم توهینی ک بمن شد رو دوس ندارم اینجا بگم و از این بیشتر غرورم خورد بشه .. اجازه ی هیچکاری بیرون از خونه ندارم اینم فکر میکنم بیشتر بخاطر فاصله ی سنی هست ک بینمونه 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊