2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر یک درصد از دست من کاری ساخته  فقط دستور بفرمایید هر چند سخته ،ولی سعی کنید ی تغییراتی ایج ...

ممنونم ... ن دیگ مهم نیست بچگیمو گرفتن جوونیمو گرفتن تغییر برای کسی خوبه هدف و انگیزه داره  نه من 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊

[QUOTE=275717156]  ممنونم ... ن دیگ مهم نیست بچگیمو گرفتن جوونیمو گرفتن تغییر برای کسی خوبه هدف و انگیزه داره&n ...[/QUOTE

طرافیان و دوستان باید نگران حال شما باشن

شما این روزها به توجه و مراقبت نیاز دارین 

نمیدونم چطور اطرافیان شما ، از ظاهرتون متوجه حالتون نمیشن 

البته بعضی ، فقط طرف باید به زبون بیاره که حالش بده وگرنه از ظاهر طرف مقابل اصلا متوجه نمیشن

زنده باد ( بختیاری)
 ممنونم ... ن دیگ مهم نیست بچگیمو گرفتن جوونیمو گرفتن تغییر برای کسی خوبه هدف و انگیزه داره&n ...

شما حال روحی مناسبی ندارین 

مراقب خودتون باشین ، چند روز دیگه دور از جونتون ، خدا نکنه راهی بیمارستان میشین

زنده باد ( بختیاری)
خب کسی نبود این مدت کمک شما کنه؟ خب ۱۶ سال خیلیه کسی از حال دل شما خبر نداره؟ آن شاالله که حال دلتو ...

چرا خبر دارن خیلیا صداشون دراومد چرا یاسی اینجوری شده ولی مامانم دهن همه رو بست ..

ببین بیرون زندگی من همه چی خوبه ی مرد راستگو چشم پاک نون حلال خور سرش تو کارش صبح میره سرکار ۱۰ صب میاد خونه ولی همسر خوبی نیست جلو چشمش از درد بمیرم انگار ن انگار بگم دارم میمیرم میگ اینجوری نمیر خرج کفن دفن تورو از کجا بیارم برو بیرون ماشین بهت بزنه دیه خودتو خرج مراسمت کنم ی مرد یخ و با قلب سنگی 

قبلنا خودمم پا ب پاش کار کردم ولی حیف انگار از الاغ کار کشیدن 

مادرم حرفی بزنم میگ پسر ب این گلی پسر ب این دست و دلبازی گیس بریده چیت کمه (چون خودش شکمو هس هیچوقت یخچالش خالی نمیشه ) حتما داستان زندگیمو مینویسم 

[QUOTE=275717156]  ممنونم ... ن دیگ مهم نیست بچگیمو گرفتن جوونیمو گرفتن تغییر برای کسی خوبه هدف ...

میدونن خیلیا ولی جرات ندارن حرف بزنن پدرمادرم میگن از حسادتشونه من ی دختر فوق العاده شاد و شوخ طبع و بامحبت بودم بقول خودمونی مجلس گرم کن بودم الان دیگ خیلی ساله فقط نفس میکشم توروخدا خیلی مراقب خواهرت بلش بزرگ شدنشو دانشجو شدنشو ببین برای اون شرایطش کیف کن اجازه بده خودش تصمیم بگیره این قدرتو بهش بده ک میتونه از پس هرکاری ب نحو احسن بربیاد ... کودک همسری بعدا صداش درمیاد چند سال ک میگزره .ولی من از همون روز اول ولی راهی نداشتم و ندارم 

شما حال روحی مناسبی ندارین   مراقب خودتون باشین ، چند روز دیگه دور از جونتون ، خدا نکنه راهی ...

میدونم ولی بمیرمم کسی کاری نمیکنه چون آبرو دارن مردم ممکنه حرف بزنن بگن وااای دختر فلانی نمیدونم چیکار کرد شوهره انداختش بیرون از این دسته خُزعبلات 

میدونم ولی بمیرمم کسی کاری نمیکنه چون آبرو دارن مردم ممکنه حرف بزنن بگن وااای دختر فلانی نمیدونم چیک ...

چرا اینقدر حرف مردم براتون مهمه،حرف اونها یک لحظه هست ولی بدبختی شما یک عمره

چرا اینقدر حرف مردم براتون مهمه،حرف اونها یک لحظه هست ولی بدبختی شما یک عمره

من ن ولی خونواده و طایفه عقیده شون همینه 

دختر رو زود شوهر میدن