2777
2789
ایشالله هرروز براتون قشنگ تر از دیروز باشه ...  خدا خیلی مهربونه این وظیفه ای ک گردن شما افتاد ...

تشکر از محبت شما

واقعا از این همه لطفی که دارین ، ممنونم‌ 

امیدوارم که همیشه سلامت و پر انرژی باشین 

حرفاتون هیچوقت فراموش نمیکنم 

امیدوارم همیشه شاهد اتفاقات خوب و شادی باشین 

زنده باد ( بختیاری)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی عزیز ایشالا مشکل تو هم حل شه من میفهممت اگ تو سه ماهه با بی مهری و ندیدنن محبت از جانب همسرت رنج ...

واقعا چند ساله این حال رو دارین و اینطور زندگی میکنید 

خسته نشدین ؟؟ نمیخوایین ی تغییری ایجاد کنید

زنده باد ( بختیاری)
لطفا این ایموحی استفاده نکنین  من اگر حرف زدم باهاتون بی منظور مثل خاهر کوچیکتر

قطعا همینطوره 

راستش وقتی میبینم حرفی نیست که با لطف و محبت های برابری کنه ، برا همین از ایموجی استفاده کردم ببخشید 

زنده باد ( بختیاری)
لطفا این ایموحی استفاده نکنین  من اگر حرف زدم باهاتون بی منظور مثل خاهر کوچیکتر

من حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شدو اینطور پاسخ بدین 

( اگر با من صحبت کردین بی منظور.....)

زنده باد ( بختیاری)
واقعا چند ساله این حال رو دارین و اینطور زندگی میکنید  خسته نشدین ؟؟ نمیخوایین ی تغییری ایجاد ...

بله ۳۱ سالمه و از ۱۵ سالگی ... ن داداش راهی ندارم چون پشتوانه ندارم پدرمادری ک عروعروسک از دستم گرفتن و شوهرم دادن قبول نمیکنن ک بخام درد دلمو بگم چون آبرو براشون مهم تر از حال دل منه ... خسته ک خیلی اما فقط ی آرزو دارم اونم اینه که بی نوبت منو ببره پیش خودش 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
بله ۳۱ سالمه و از ۱۵ سالگی ... ن داداش راهی ندارم چون پشتوانه ندارم پدرمادری ک عروعروسک از دستم گرفت ...

سریع شکست رو قبول کردی 

بیشتر ما ادم ها ، حرف مردم برامون مهم تره تا زندگی عزیزانمون 

زنده باد ( بختیاری)