2777
2789

منم تازگی این حس حسادت رو پیدا کردم البته به یک نفر خاص که اونم بی تقصیر نیس و کمی هم اطرافیان 

چون من هیچ وقت اینقدر حسادت نداشتم الان اذیت میشم 

اگه کسی گفت که راه ترک حسادت چیه منو هم لایک کنه

قبل ازدواج هیچوقت له هیچکس حسادت نمیکرد خیلی خوب بود  بعد ازدواج همش خودمونو با زوجای دیگه مقابسه میکنم 🥲نمیدونم چرا اینجوری شدم 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میترسم بعد از ازدواج هم این حالت باشم

بستگی داره عزیزم ببین الان که فکر کردم بهش به خاطر کمبود هاییه که دارم هم عاطفی هم مالی خیلی زیاد برای همین مقایسه دیونم میکنه افسردم کرده 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.