2777
2789

توروخدا منم کمک کنید دارم دق میکنم من چهارده روزه iui کردم صبح قبل اذان صبح یه بی بیک چک برداشتم منفی شد یعنی حامله نشدم تو رو خدا کسی منو راهنمایی کنه دارم دق میکنم چطوری به شوهرم بگم منفیه

توروخدا منم کمک کنید دارم دق میکنم من چهارده روزه iui کردم صبح قبل اذان صبح یه بی بیک چک برداشتم منف ...

عزیزم اولکه اصلا نه ناراحت باش نه استرس داشته باش 

دوم اینکه مگه ازمایش ننوشته برات ؟ باید ازمایش بدی چون به ببی نمیشه اعتماد کرد ، شما این ماه کلی قرص و دارو مصرف کردی احتمال خطای ببی زیاد هست

با خیال راحت برو از بده جوابشهرچی هم بود به خیریت بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولکه اصلا نه ناراحت باش نه استرس داشته باش  دوم اینکه مگه ازمایش ننوشته برات ؟ با ...

توروخدا دعام کنین وضعیت زندگیم داره بدتر میشه شوهرم عاشق بچه س .فقط مشکل از منه دارم داغون میشم خدا کنه که ایندفه مثبت باشه وگرنه اگه منفی شد حداقل کاش همونجا بمیرم

توروخدا دعام کنین وضعیت زندگیم داره بدتر میشه شوهرم عاشق بچه س .فقط مشکل از منه دارم داغون میشم خدا ...

ایشالا خیلی زود مامان میشی 

چند وقته تو اقدامی ؟ دکترت متخصص ناباروری هست ؟ 

ایشالا خیلی زود مامان میشی  چند وقته تو اقدامی ؟ دکترت متخصص ناباروری هست ؟

بیشتر از دوساله تو اقدامم دوساله پیش یکی سقط شد از اوبه بعد هر کاری کردم هر دکتری رفتم حامله نشدم .راستی خیلی ممنون از دعاتون

حدودا ۲۶_۲۷ تومنتا جایی که من میدونم البته قرص و داروهای هذ شخص فرق میکنه

وضعیت مالیمون طوری نیست که برم آی وی اف شوهرم یه دستفروش ساده هست تو این چند سال هرچی درآوردیم فقط خرج دوا درمان کردیم فقط خدا خودش بهم رحم کنه

تنبلی شدید تخمدان دارم اولش گفتن کیسته بعدش فهمیدم تنبلی دارم

عزیزم اصلا نگران نباش اون بالایی اگه بخواد هرچیزی ممکنه 

فقط بهترین دکتر  فلوشیپ ناباروری تبریز رو پیدا کن تحت نظر باش ایشالا خیلی زود قسمتت میشه