2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا من از سکه سر در نمیارم هزارتا بامبول داره بانکی نیست نمیدونم سال خریدش یه قیمت میخوای بفروشی گرمی برمیدارم ولی موقع خرید اینا رو نمیگن قیمت خرید میزنن همون طلا بدون اجرت گیرت بیاد خوبه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
سکه البته الان خیلی گرونه

به نظرتون کسی که قصد فروش نداره، فقط برای اینکه ارزش پولش نیاد پایین میخواد طلا بخره 

طلا بهتر نیست؟

از طرفیم بعضی ها میگن طلا زیاد اجرت میگیرن و.. 

والا من از سکه سر در نمیارم هزارتا بامبول داره بانکی نیست نمیدونم سال خریدش یه قیمت میخوای بفروشی گر ...

به نظر خودم هم طلا بهتره، چون هم میشه استفاده کنی، هم اینکه قصد فروش نداره بهتره

ولی خب اجرت خیلی زیاد میگیرن

معمولا طلاهای دست دوم اجرتشون کمتره، وگرنه نو اینطوری نیست 

به نظر خودم هم طلا بهتره، چون هم میشه استفاده کنی، هم اینکه قصد فروش نداره بهتره ولی خب اجرت خیل ...

اره دست دوم بدون اجرت همون جام بدی برات اب طلا میزنن تمییز میکنن عین نو میشه بصرفه تره پولتو اجرت نمیدی 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
به نظرتون کسی که قصد فروش نداره، فقط برای اینکه ارزش پولش نیاد پایین میخواد طلا بخره    ...

اره سود واجرت وبیشتر طلافروشا یه کاری میکنن زیاد سود نکنی مثلا من هجده گرم طلا داشتم بردم عوض چهارده گرم باهاش تونستم طلا بخرم ،اگرم طلا میخایی به نظرم دست دوم بخر

اره دست دوم بدون اجرت همون جام بدی برات اب طلا میزنن تمییز میکنن عین نو میشه بصرفه تره پولتو اجرت نم ...

آره دست دوم اجرتش کمتره

ولی نمیدونم چرا از دست دوم خوشم نمیاد

یه جوریه 😬

اره سود واجرت وبیشتر طلافروشا یه کاری میکنن زیاد سود نکنی مثلا من هجده گرم طلا داشتم بردم عوض چهارده ...

آره اجرت خیلی میگیرن

دست دوم بهتره، اجرتش کمتره

ولی نمیدونم چرا از دست دوم خوشم نمیاد 

میخوام خودم استفاده کنم، دوست دارم نو باشه😬😶

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز