2777
2789
واقعیتش من قرصای دکترم مصرف نکردم🤦🏻‍♀میتونم بپرسم اهل کجایین چند وقته اقدامین؟ اگه نزدیک باشین یا ...

من بیخیال داروهای شیمیایی شدم دیگه.فعلا یه مدت میخوام رهاش کنم ولی اگه خواستم دنبالشو بگیرم شاید باطب سنتی ادامه بدم 

نمیدونم واقعا دیگه گیج شدم میدونم شایدمشکل خیلی بزرگی نباشه ولی من خیلی مغزم درگیره

بغض کردم باخوندنش  آخه میدونی ازاین استرس ونگرانی ک دارم خسته شدم دیگه همش باید ب فکرباشم‌کی ب ...

عزیزم زود جا نزن درکت میکنم با اینک کمتر از هشت ماه اقدام کرده بودم ولی هر ماه بی بی چکام منفی میشد ولی بلاخره با این شرایط باز خدا خواست ک منم باردار شم تو هم امیدت به خدا باشه

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیخیال داروهای شیمیایی شدم دیگه.فعلا یه مدت میخوام رهاش کنم ولی اگه خواستم دنبالشو بگیرم شاید باط ...

همسرتون ازمایش دادن مشکلی ندارن؟ 

من خودم قرص مصرف نکردم کلا رفتم پیش یه خانومی گف پ... ده داری باید بردارم بعد برداشتنش دوماه بعدش حامله میشی دقیقا دوماه بعد برداشتنش حامله شدم

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
عزیزم زود جا نزن درکت میکنم با اینک کمتر از هشت ماه اقدام کرده بودم ولی هر ماه بی بی چکام منفی میشد ...

ازلحاظ مصرف موادغذایی رعایت میکردین شما؟؟مثلا یکسری چیزارو حذف کنید یا ورزش مداوم انجام میدادین؟

ازلحاظ مصرف موادغذایی رعایت میکردین شما؟؟مثلا یکسری چیزارو حذف کنید یا ورزش مداوم انجام میدادین؟

نه واقعا فک کنم خدا دیده من خیلی سر به هوام گفته خودش اقدام کنه🤦🏻‍♀️

بله مشکل ازهمسرم نیس  من اطرف اصفهانم شما کجا هستین؟؟

من تبریزم ولی خانومی که میگم تو یکی از شهرای تبریزه البته خانوم معروفی هستن از شهرای دورم میومدن پیشش مدرکم دارن

من یه مدت رعایت میکردم ولی دیگه بیخیالش شدم

بنظرم هر چی خدا بخواد همون میشه البته خوبه خودتم تلاش کنی

آهان خیلی فاصله س پس

بله متاسفانه 

اگه امکان اومدن داشتین شمارشونو میدادم بهتون

بنظرم هر چی خدا بخواد همون میشه البته خوبه خودتم تلاش کنی

تاالان قدم ب قدم زندگیم خدا کنارم بوده ینی نشده که چیزی به ضررم واسم رقم بزنه میدونم نگام میکنه وحواسش بهم هس میدونم ک اینبارم مثه همیشه هوامو داره ولی خب چ کنم منم یه مقدار کم حوصله وعجولم.الانم هرچی خودش بخوادهمونوبرام رقم میزنه.فردا یا پس فردا بی بی میزنم دیگه پناه برخودش

تاالان قدم ب قدم زندگیم خدا کنارم بوده ینی نشده که چیزی به ضررم واسم رقم بزنه میدونم نگام میکنه وحوا ...

ایشاالله تو تمام مراحل زندگیت وجود و کمک خدارو حس کنی امیدوارم هر چی خوبه برات رقم بخوره بی بی چکتم مثبت شه

اگه تونستی بهم خبر بده ک نتیجه چیشد امیدوارم خبر خوشی بدی🤍

باشه عزیزم حتما.مرسی بابت حرفای قشنگت😘

فدات قشنگم🤍