2777
2789

عزیزززممممم مبارکه خانومی انشاالله صحیح و سالم بغلش بگیری

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم درد پریودی نداشتی اصلا؟

عزیزم علائم ها با هم فرق میکنن من خودم نزدیکای پریودی رابطه داشتم تموم علائم پریودی رو هم داشتم اصلا فک نمیکردم باردار شم البته قبلش اقدام بودم 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
نه

امضاتو عوض کن تیکر بزار 😍

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
من ۵روز عقب انداختم ومیترسم بی بی بزنم منفی بشه علائمی هم داشتی؟؟من هیچ علائمی ندارم حتی علائم پریو ...

وضعیت تنبلی تخمدانتون در چه حده؟ 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
خوش به حالت کاش برا منم همنیطوری بشه.پنج روز مونده موعدم ولی شکمم درد میکنه

ایشاالله که شمام باردار میشین نگران نباشین هر چی خواست خداس همون میشه

وضعیت تنبلی تخمدانتون در چه حده؟ 

والا پریودیام خوب بود ولی ماه پیش ک اقدام کردم ۴روز عقب انداختم پریودشدم این ماهم ک اقدام داشتم تاالان ۵روز عقب انداختم نشدم هنوزحالا نمیدونم باردارم یانه 

والا پریودیام خوب بود ولی ماه پیش ک اقدام کردم ۴روز عقب انداختم پریودشدم این ماهم ک اقدام داشتم تاال ...

بهتره یه بی بی چک بزنی.  بابت تنبلی هم نگران نباشین البته اگ تنبلی زیاد نیس من خودم هم تنبلی داشتم هم کیستای ریز داشتم ولی با این حال به لطف خدا باردار شدم اگ تنبلیتون زیاده با امپول میشه خوب شد

حتما یه بی بی بزنین امیدوارم باردار باشین🤍

میشه عکس سونومو بفرستم ببینید؟؟

متاسفانه زیاد سر در نمیارم ولی بنظرم دکترتون باید بهتون گفته باشن که تخمداناتون در چه حد تنبلی دارن 

متاسفانه زیاد سر در نمیارم ولی بنظرم دکترتون باید بهتون گفته باشن که تخمداناتون در چه حد تنبلی دارن& ...

دکترم ک ناامیدم نکرد گف جای نگرانی نیس کیست نداشتم فقط تعداد فولیکولام کم بود نمیدونم ولی خودم یه حس ناامیدی دارم مخصوصا اینکه ماه قبلم نتیجه ای نگرفتم 

شما چیکارکردین ک باردارشدین بجز مصرف داروهای پزشکتون منظورمه.

دکترم ک ناامیدم نکرد گف جای نگرانی نیس کیست نداشتم فقط تعداد فولیکولام کم بود نمیدونم ولی خودم یه حس ...

زنی زیبا که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود
و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.
پیامبر دعا میکند و وحی میرسد که ما او را بدون فرزند خلق کردیم.
زن میگوید خدا رحیم است و میرود.
سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است.
زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.
سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.
با تعجب از خدا میپرسد:
بارالها، چگونه کودکی دارد اوکه بدون فرزندخلق شده بود!!!؟
وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند.
رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.
با دعا سرنوشت تغییر میکند
از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاه الهی بزنید تا در باز شود
این نوشته را خیلی دوست دارم
میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد.
پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن.
دکترم ک ناامیدم نکرد گف جای نگرانی نیس کیست نداشتم فقط تعداد فولیکولام کم بود نمیدونم ولی خودم یه حس ...

واقعیتش من قرصای دکترم مصرف نکردم🤦🏻‍♀میتونم بپرسم اهل کجایین چند وقته اقدامین؟ اگه نزدیک باشین یا امکان اومدنش باشه یه ادرسی بهتون بدم برین پیشش

زنی زیبا که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه . پی ...

بغض کردم باخوندنش 

آخه میدونی ازاین استرس ونگرانی ک دارم خسته شدم دیگه همش باید ب فکرباشم‌کی برم دکترکی سونوبدم حالا پریودنشدم حالا عقب افتاداینوبخورم واسم بده اینوبخورم واسم خوبه و....هزارتانگرانی دیگه امروز ک بامامانم صحبت میکردم گفتم خسته شدم دیگه اصلا میخوام ولش کنم نمیخوام بااین قرصاخوب بشم اصن من میخوام خدا خودش بهم بده استرس داره نابودم میکنه.