2777
2789
عنوان

خانمای شیک خوشبو بیااااید

1423 بازدید | 28 پست

ادکلن روزانه دارید شما یا از بادی اسپلش و یا بادی میست اینا استفاده می‌کنید؟ ؟

بادی میست و دوستم داره تا نزدیک نزدیکش نباشی و زیر گردنشو بو نکنی نمیفهمی😂😂

اما بعضیا مث یکی از دوستام ک عقده همین ک وارد ی مجلس میشه ادکلنش میپیچه درحالی ک میدونم نمیتونه انقد گزاف برای ادکلن هزینه کنه چون خودش و نامزدش وضع مالی توپی ندارن معمولی رو ب پایینن

من گزینه دو رو میخوام که ی اسپره ای چیزی باشه خوشبو و خنک و ملایم شیرین ک هم خودمو سرحال بیاره هم دیگران و 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دونه ادکلن دارم و تامام🤣🤣 همونو همه جا میزنم  انقدم میزنم که بقول شما انگار عقده دارم وارد ی مجلس شدم بوش بپیچه

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
منم هیچوقت نتونستم ادکلن درست حسابی بخرم 

🥲💔

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

من شامپو شبنم و صحت میزنم. عطرم از این گرمیا. 🙂منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله. 

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

خب ملایم بزن استفاده عطرها تو مجالس و تو فصلای مختلف متفاوته باید بدونی که عطر سنگین مناسب دور عکس معمولی یا جای رسمی نیست و تو فصل گرم اصلا نباید عطرای با بوی غلیظ بزنی

من ی دونه ادکلن دارم و تامام🤣🤣 همونو همه جا میزنم  انقدم میزنم که بقول شما انگار عقده دارم وا ...

نه عزیزم عقده چیه هرچقد دوس داری استفاده کن من چی بگم😅🌺

ولی اسمش چیه ؟ بوش خنک و شیرینه ؟ اگ اره بخرم🥺🎶

ی دونه معرفی کنم بوشو تست کنی مشتری میشی واااقعا🌝🤣😎

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
عزیزم اسی نگفته دوستش عقده داره گفته عقده یعنی عقد کردس

🤣🤣🤣شتتتت واااایییی. خب پس منم عقدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من شامپو شبنم و صحت میزنم. عطرم از این گرمیا. 🙂منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله. 

😆😆😆😆😆عژبا شامپو مرغوب مملکتو منم از همینا استفاده میکنم موهام وز شده خیلیی🥲

عطر گرمی منظورتون از همین پیچ پیچیاس دیگ اره؟ بوی خوبی دارن ماندگارند ولی پخش بو ت محیطش کمه نمیشه شدیدا همه متوجهش شد اینطور نیست؟

هات دلار هم خیلی بوش خوبه و قیمت مناسبه