2777
2789
عنوان

ابرو و مژه

125 بازدید | 17 پست
سلام دوستان شب خوش:) 

من یه چند وقتیه تاج ابروم ریخته برای پرشدن ابرو و مژه چی استفاده کردین که خوب بوده اگه جواب بدین ممنون میشم. 

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤

برای ابرو سرمه‌ی طبیعی سیر 

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من روغن کرچک برا پرپشتی مژه استفاده کردم، خوب بوده

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
قطره سریتا تقویت ابرو بگیر عالیه برای مژه هم جداست اشتباه نگیری

من تو داروخونه کار میکنم مشتری هایی که استفاده کردن زیاد تعریف نکردن:(

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤
چند وقت استفاده کردین؟ 

یع سالی استفاده کردم. خوب بود تو اون یع سال. باز الان ول کردم استفادشو...

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨