2777
2789

من قم انجام دادم گلم با قیمت ۲۲۰۰ گفتن لیپ بلاشه

ساکورالیپس هم داشتن من لیپ بلاش انتخاب کردم

اصلا درد نداشت الان رنگش خیلی خشگل شده خط لب نداره مثل تینت لبه گفتن بالای ۵ سالم ماندگاری داره حالا نمیدونم

من میخواستم بیام تهران بزنم قیمتا خیلی بالا بود گشتم تو شهر خودمون پیدا کردم اسم اونی که پیشش رفتم حانیه فراهانی بود سرچ کنی حانیه فراهانی قم میاره

Rahammm

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قم انجام دادم گلم با قیمت ۲۲۰۰ گفتن لیپ بلاشهساکورالیپس هم داشتن من لیپ بلاش انتخاب کردماصلا درد ...

من با نظر شما پیج اینستاش و دیدم از کاراش خوشم اومد ماه پیش رفتم انجام دادم چند روز اول اصلا راضی نبودم انگار لبم رنگ نگرفته بود و قرینه نبود ولی الان تقریبا یه ماه گذشته هم رنگش خوب و طبیعی شده هم خیلی فرم لبم خوب شده با اینکه خیلی اذیتشون کردم ولی خیلی با حوصله جوابم و میداد خدا خیرش بده تا الان خواهرم و سه تا دوستام و مامانمم رفتن انجام دادن نسبت به قیمتایی که گرفتم قیمتشم منصفانست من درد نداشتم ولی دوستم یکم درد داشت گفت چون ژل لبش زیاده یکم درد داشته در کل معرفی خوبی بود ممنونم از نی نی سایت که کارم و راحت کرده من از طریق نی نی سایت مژه هم کاشتم راضی بودم

من با نظر شما پیج اینستاش و دیدم از کاراش خوشم اومد ماه پیش رفتم انجام دادم چند روز اول اصلا راضی نب ...

خداروشکر که نظرم بهتون کمک کرده عزیزم من خودمم از نی نی سایت باهاشون آشنا شدم واقعا کارشون خیلی عالیه

Rahammm