2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 61 پست

الله الله الله الله و اکبر  

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
خوشبحالت … كجا ديدنت پس؟ من فك كنم هيچكي دوسم نداره … قيافم خوبه بخدا

نمیدونم والا بعد از عقدم ی پسره با مامانش اومدن گل و شیرینی هم آورده بودن همسایه مون بهشون گفته دختر اینا ازدواج کرد پسره داشت سرشو میکوبید به دیوار می‌گفت مامان تقصیره تو گفتم زود بریم خواستگاری گفتی بعد اثاث کشی میریم 😅من اصلا پسر رو ندیده بودم ولی انگار اون منو تو راه مدرسه دیده بوده........قیافه ی منم دوران مدرسه متوسط بود لاغرم بودم اصلا حرف نمیزدم ترسو بودم تیپم متوسط بود مثلا خیلی خوشتیپ نبودم

لا إله إلّا اللّه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رفیقای خوب و اجتماعیت بگرد سعی کن خودتو مث اونا کنی  پیش مشاور برو  اهنگ بزار برو تو اتاق درو ببند برقص 

ورزشای دسته جمعی برو و سعی کن ب هر بهونه ای با بقیه حرف بزنی مثلا بگی فلان حرکتو چجور بزنم یا از این مربیه راضی هستی 

من اجتماعیم ولی خودمو میگیرم😂

این شوهر کیست که عالم همه دیوانه اوست 🤦

والا بلا زبونم مو دراورد انقدر به شما دخترا گفتم هدفتون استقلال خودتون باشه شوهر به وقتش خواهید دید هیچ چی در چنته نداره جز اعصاب خرد کردن

کاش منم اینطوری شم گاهی میگم ازدواج نکنم طرف پشیمون شه از ازدواج با من اینقدر که ساکتم 

من هم نگران بودم 

الان انقدر خوب شده ام.

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اصلا ب چهرت نمیاد اروم و ساکت باشی 😐

منم همین حسو دارم  

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
خوشگلم بخدا …حداقل با ارايش خوشگلم

آره واقعا صورت خوش فرمی داری 😍احتمالا مشکلت به کودکیت برمیگرده

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘