2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 61 پست

من بسیار درون گرا و ساکت بودم 

درحدی که پدرم میگفت : ایلدا ازدواج کنه همسرش ثانیه ای نمیتونه تحمل کنه این حجم سکوتو.... 

اما الان همسرم تعجب میکنه از اینکه من در گذشته بسیار کم حرف بودم 😅😅😅😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مثلا من اگه سر زبون نداشتم کلاغا میخوردنم چون خوشگل نیستم😅

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خجالتي ، تا كسي باهام حرف نزنه حرف نميزنم اضطراب دارم

ببین اعتماد بنفس نداری 

برو پیش مشاور حتما 

اگه پول نداری. اینکارا رو کن 

هر صب و شب. شکر گذاری بنویس تو دفتر. شکر گذاری کن. ویس های انگیزشی. گوش بده. شاد باش. برقص 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
ن بابا چ ربطی داره من آدم ساکت و گوشه گیری بودم اصلا هم اجتماعی نبودم یا خونه بودم یا مدرسه ۱۷سالگی ...

منم دقیقا همین بودم بخدا.. اصلا جایی نمی‌رفتم نمیومدم فقط مدرسه خونه. خونه مدرسه. ازدواج کردم ولی چه گلی سرم زد 🥴اینقد خجالتی بودم پشه تو دهنم سقط میشد😪

یه مشاوره برو.باهاشو حرف بزن کمکت میکنن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
منم دقیقا همین بودم بخدا.. اصلا جایی نمی‌رفتم نمیومدم فقط مدرسه خونه. خونه مدرسه. ازدواج کردم ولی چه ...

الان با شوهرت چطوري؟ از ساكت بودنت سواستفاده نميكنه؟