2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین

128 بازدید | 24 پست

من با دوس پسرم ۴ ساله هستم خانوادمون مخالفن بهم برسیم بیشترم خانواده اونن 

اینم بمن میگه همینجوری باهم بمونیم شرایط ازدواج و فلان رو ندارم الکی بهونه چون واقعا اگه کسی کسیو بخاد هیج جوره از دستش نمیده بعد امروز برام خواستگار اومده و واقعا نمیدونم چکار کنم و چ تصمیمی بگیرم شما بودید چکار میکردید چ تصمیمی میگرفتید

اگر شرایط خاستگارت خوبه درنگ نکن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین انتخاب اینه یک بار بپرس بگو برا بار اول و اخر میپرسم ما میتونیم ازدواج کنیم یا نه اگه گفت نه 

اگه خواستگاری برات اومد که خوب باشه و اوکی باشه قبول کن عزیزم

یعنی چی اگه واقعا دوستت داره باید پا پیش بزاره ازش بپرس تا کی شرایط ازدواج نداره بهش بگو اصلا تا چ ...

این سربازه قرار شد بعد سربازی بیاد خاستگاری چون پدرش جوریه ک  همه چیم بش میده به اون برادرشم  همه چی داده خانوادش گفتن نمیذاریم بری این دختره رو بگیری باید این ک ما میگیمو بگیری

تازه میگه تا وقتی ازدواج کنی هستم من خیلی دوسش دارم ولی اون بی تفاوته

بسم الله😐😐 عزیزم علناً داره میگه علاقه ای بهت نداره... آخه یعنی چه تا وقتی ازدواج کنی هستم😑

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔
بسم الله😐😐 عزیزم علناً داره میگه علاقه ای بهت نداره... آخه یعنی چه تا وقتی ازدواج کنی هستم😑

نمیدونم واقعا چقدر براش راحته بعد ۴ سال میگه ازدواج کن بمن منم خاستگار اومده برام ولی اصن نمیتونم

تازه میگه تا وقتی ازدواج کنی هستم من خیلی دوسش دارم ولی اون بی تفاوته

اشتباه می‌کنی ،همه اشتباه می‌کنند ولی هدر دادن عمر با همه اشتباه ها فرق داره ،این تو را از کجا پیدا کرد ،تف تو این شانس من

نمیدونم واقعا چقدر براش راحته بعد ۴ سال میگه ازدواج کن بمن منم خاستگار اومده برام ولی اصن نمیتونم

بخدا حیف تو که بهش علاقه داری و اون اینجور بی تفاوته... عزیزم تو هم به فکر خودت باش چون این رابطه برات سمه ازش بکش بیرون

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔