2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

172 بازدید | 8 پست

تو خونه اصلا منو آدم حساب نمیکنن جرعت دارم چیزی بگم سریع بابام به خودش میگیره 

اون روز یه سوال ازش پرسیدم شروع کرد به داد و بیداد کردن و داد میزد میگفت مگه من چیکار کردم بچم باهام اینجوری حرف میزنه درحالی که من اصلا هیچی بهش نگفتم فقط خواستم یه چیزی بخرم نمیدونستم چقدر پول تو کارتمه فقط پرسیدم که تو کارتم چقدر پول مونده همین...

یا اونروز رفتیم یه جایی یه چیزی من گفتم و اصلاح منظورم بابام نبود اصلا نمیزاره من حرفم رو کامل بزنم و همش بد برداشت میکنه و نمیزاره حتی توضیح بدم دوباره داد وبیداد راه انداخته به مامانم همش میگه که دخترت به من میگه دروغگو 

بخدا اصلا همچین حرفی بهش نزدم😭

بعد برگشته میگه تو خودت هر روز دروغ میگی فکر میکنی مردم مثل خودت دروغگوان 

آخه من کی دروغ گفتم که اینجوری حرف میزنن تا حالا تو عمرم دروغ نگفتم 😭

چند وقت پیشم به من تهمت دزدی میزد مگه من چیکارش کردم اخه الانم اصلا نه باهام حرف میزنه نه چیزی منم چند روزه هیچی بهش نگفتم بعد میگه تو چرا حرف نمیزنی چرا میری تو اتاقت درس میخونی خب آخه باهات حرف میزنم فقط داد و بیداد میکنی چیکار کنم خب 

اونروز باز من یه چیزی گفتم و منظورم هم مامانم بود و هم بابام بخدا منظوری نداشتم ۵ ماهه همش داد و بیداد و دعوا دارن منم دیگه اعصابم خورد شده بود گفتم بس کنید دیگه هر روز دعوا به خودش گرفته میگه پاشده سر من داد میزنه و هرچی از دهنش درمیاد به من میگه آخه من هیچی بهت نگفتم😭

فقط میخوام زودتر کنکور بدم دانشگاه بدم یه شهر دیگه راحت شم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا صبرتون بده واقعا سخته دختر نتونه با پدرش یا مادرش راحت صحبت کنه.بازم شما صبور باشیدپدره دیگه خود ...

دیگه چقدر صبور باشم چند ساله دارم حرفاش رو تحمل میکنم خب بابامم باشه نباید اینجوری باهام حرف بزنه...