2777
2789
عنوان

بیبی

360 بازدید | 13 پست

سلام 

من سه روزه بیبی میزنم ی خط خیلی خیلی کمرنگ میبینم اولیو زدم دیدم متفیه صبر نکردم تا پنج مین گذاشتم رو روشویی و رفتم عردسی اومدم دیدم ی خط محو روشه  شک کردم یکی دیگ زدم ک باز یچیز شد موند تیمساعت بعد دیدم باز ی خط کمرنگ روشه 

یکیم امروز عصری زدم تو دو دقیقه باز ی خط ضعیف صورتی افتاد خیلی سخت میشه دیدش ولی همسرمم نگاه کرد گفت میبینم 

امکان داره مثبت باشه؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی کمرنگه هر سه تا اینجور شد ماهای قبل سفید سفید بود بعد یکی دوروزم  نمیدونم توهم زدم یا ن&nb ...

نه عزیزم توهم نیست مثبته گلم مبارکه 

منم همین جوری بود برام باردار بودم 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
نه عزیزم توهم نیست مثبته گلم مبارکه  منم همین جوری بود برام باردار بودم

امروزم  یکی امتحان کردم همینطور بود خابیدم پاشدم دیدم قشنگ معلومه  پررنگ شده نسبت ب دیشبی میترسم برم تست بدم منفی دربیاد باز 🥺🥺

امروزم  یکی امتحان کردم همینطور بود خابیدم پاشدم دیدم قشنگ معلومه  پررنگ شده نسبت ب دیشبی ...

مثبنه عزیزم مطمئن باش 

فقط صبر کن همین جوری دو روز دیگه  بی بی بزن تا دو خط پررنگ بشع بعد برو آزمایش تیتر بتا که دیگه خیالت از بتا هم راحت باشه منم ۵ تا زدم تا پررنگ پررنگ شد بعد رفتم آز بتا 1366بود

ان شاء الله که مثبته 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز