2777
2789
عنوان

حس ششم

319 بازدید | 48 پست

کی وضع مالیم  خوب میشه؟

کی شغل  خوب پیدا  میکنم؟

خدایا❤️به بی پناهان پناه 🇯🇵به فقیران ثروت ده♥💸خدا درها به رویت میگشاید اگر قلبت صدای او نماید❤️❤️

درخواست دوستی بدین همه اتفاقات مهم زندگیت تو ف... الم میوفته

فقط 45 تومن 

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وضع مالیتون رو نمیدونم ولی حس میکنم به زودی صاحب یه شغل خوب میشید 

عزیزم من کی باردار میشم. و چند تا بچه میارم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
فقط کسی که موکل داره میتونه درست پیشگویی کنه وگرنه ف ال چرته بابا 

همچون شخصی ام نزدیکم دارم برای باطل کردنو.. 

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 
من منظورم باطل کردن نبود منظورم کسی بود که بتونه به سوالت یک جواب درست و دقیق بده و حتماً هم اتفاق ب ...

از من کسی ناراضی نرفته ولی واس پیش گویی  هم کسی پیش د. عا نویس نمیزه

کامران چند روز دیگه بهم زنگ میزنه یا پیام میده ؟

من حس شیشم نیستم، فقط ف. ال میگیرم 

فقط کسی که موکل داره میتونه درست پیشگویی کنه وگرنه ف ال چرته بابا 

مستوره جان حس میکنم شما یه شغلی در پیش گرفتی جدیدا که خیلی خوش شانسی توش و کلی پول در میاری من حس ششمی هستم