یکی از دوستام ی جایی تو خیابون هزاریکشب برداشت راضی بود
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم تو تاپیک مامان نیستی، گفتی یه مراقبه بلدی که معجزه میکنه لطف می کنی ...
عزیزم مراقبه کلا معجزه میکنه اما باید زیاد انجامش بدی هر روز شده روزی ده دقیقه تو اینترنت سرچ کنی براتون میاره کلا تو این وادی بیفتی چیزها و اتفاقات عجیبی میبینی زندگی عوض میشه یادمون نره ما چند وقتی اینجا نقش انسان رو بازی میکنیم کارگردان زندگی خودمون باشیم اینجا جایی نیست که ما بهش تعلق داریم جای ما جای دیگه ای هست و هدف از روی زمین اومدن ارتقای سطح روحی ماست واسمون باشه زیاد غرق این دنیا و مشکلاتی که ذهن خودمون برامون ساخته نشیم واقعیت چیز دیگه ای هست