2777
2789
ممنونم عزیزم راضی بودین؟

بله سر دختر بزرگم هم دو تا غربالگری هامو رفتم همین نیلو دکتر فاطمه مهتاب قربانی.. الانم دوباره ان تی همونجا رفتم آنومالی دکتر رضوانی زاده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله منم اگه مطلق نبودم میرفتم جای خوب . ولی خلوتی خیلی برام ملاکه

ببین سونو نیلو نیم ساعت به نیم ساعت نوبت میده معطلیش کمه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیلو خوبه به موقع میفرسته تو.استرسم نمیده به آدم با آرامش حرف میزنه خیلی خوبه.من آنومالی هم میرم پیشش

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
خدا حفظشون کنه عزیزم

ممنون عزیزم.. خدا نگهدار نی نی شما هم باشه

نیلو خوبه به موقع میفرسته تو.استرسم نمیده به آدم با آرامش حرف میزنه خیلی خوبه.من آنومالی هم میرم پیش ...

اره به من هی میگفت به به چه بچه خوبی.. همین یه جمله کلی استرسمو کم کرد

بله منم اگه مطلق نبودم میرفتم جای خوب . ولی خلوتی خیلی برام ملاکه

کلینیک الزهرا تو خ ترکمنستان رو امار بگیر من بارداری اولم واسه انومالی رفتم از قبل نوبت میداد بی معطلی

چرا استراحت مطلقی.

نوبت دهیش عوض شده؟ ۶ سال پیش خیلی اسیری بود تلفنینوبت میده؟

منم سال 94 میرفتم خیلی عذاب بود صبح میرفتم بعد 5 ساعت نوبتمون میشد.. وای الان خیلی خوب شده.. تلفنی نوبت میده هر نیم ساعت یه نفر

منم سال 94 میرفتم خیلی عذاب بود صبح میرفتم بعد 5 ساعت نوبتمون میشد.. وای الان خیلی خوب شده.. تلفنی ن ...

عه چه خوب ممننون گفتی

من البته یبار برای بقایای سقطم رفتم رفتار خوبی نکرد باهام 

ولی کارش خوب و دقیقه شاید برا انومالی برم پیشش