2789
ببخشید شماکجای سینتون کیست دارین؟من چندساله گاهی مابین دوتاسینم ی دردی میگیره حس میکنم متورم شده قلبمم نیس مطمعنم کیست دارم ولی نمیدونم بایدچیکارکنم
چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خیلی خطرناکه برین پیش دکتر پیگیری کنید

چه خطری داره مثلا؟چندسال پیش یباررفتم گفت کیسته هی پرمیشه وخودشم تخلیه میشه منم واس همون جدی نگرفتم

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
ببخشید شماکجای سینتون کیست دارین؟من چندساله گاهی مابین دوتاسینم ی دردی میگیره حس میکنم متورم شده قلب ...

من سمت راستمه درد ندارم ولی بازم میترسم بخاطر داروهای بارداری کیست زدم قبلا نداشتم 

چه خطری داره مثلا؟چندسال پیش یباررفتم گفت کیسته هی پرمیشه وخودشم تخلیه میشه منم واس همون جدی نگرفتم

دقیقا خطر کیست سینه همینه که ادم چون فک می کنه چیز مهمی نیست و خودش خوب میشه، اگه خدای نکرده یه مورد خطرناکم پیش بیاد بهش توجه نمیکنه. بهتره حداقل سالی یه بار چکاپ انجام بدی 

ببخشید شماکجای سینتون کیست دارین؟من چندساله گاهی مابین دوتاسینم ی دردی میگیره حس میکنم متورم شده قلب ...

برو دکتر منم سینه هام درد میکرد یه مدت  پیش دکتر مریم عواطفی رفتم گفت کیسته اولش خیلی ترسیدم ولی گفت خطرناک نیست ی سری دارو داد ولی خب حتما دکتر برو چون ممکنه سرطانی باشه

در هر صورت باید بری معاینه و سونو انجام بدی 

اگه چیز خاصی باشه برات مامو گرافی هم مینویسه 

ولی در کل همه کیست ها مشکل ندارن 

منم تحت مراقبتم چون سینم کیست داره پیش دکتر ناهید نفیسی می رم 

عزیزم ویتامین ای هیچ ربطی به درمان کیست نداره. کیست اگه ساده باشه خودش برطرف میشه. در هر صورت باید برای بررسی پیش متخصص و جراح پستان بری. دکتر فتانه ضیایی خیلی دکتر معروفیه. اسمشونم سرچ کنی آدرس و اطلاعات تماسش هست