2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

خوب شاید باردار باشی

لطفا اون چیزایی که کاربرای دیگه گفتن رو انجام نده   

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

نه عزیزم بیبی چک منفی بود هنوز سنم کمه نباید بچه بیارم☺

به بی بی چک زیاد اعتماد نکن

حوله گرم بپیچ از ناف تا زانو تو بگیره که درد رو می ندازه اگه باردار نباشی پریود میشی 

کلا گرما خیلی حس خوبی میده

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

به بی بی چک زیاد اعتماد نکن حوله گرم بپیچ از ناف تا زانو تو بگیره که درد رو می ندازه اگه باردار نبا ...

عزیزم ۱۵ که ....

بعدش تا همین ۵ روز پیش ال دی میخورم میتونه اثر اون باشه؟

دیروزم از بیبی چک‌استفاده کردم

عزیزم ۱۵ که .... بعدش تا همین ۵ روز پیش ال دی میخورم میتونه اثر اون باشه؟ دیروزم از بیبی چک‌استفاد ...

لطفا از اون قرص ها نخور

بله می تونه باشه

الان شکمتو حسابی گرم کن که اگه قراره پریود بشی زودتر میشی‌

مجبور شدم واقعا خیلی عوارض داشت ولی😔 باش عزیزم

خوب چرا ی قرص با عوارض کمتر نمیخوری؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
2824
2823
2791
2779
2792