2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه گروه تو ایتا هست خودم دنبالش نمیکنم  ولی با دارو های عطاری و راهکار خونگی افسردگی رو درمان میکنن لینکش میفرستم دنبال کن.

خودش طرف افسردگی شدید داشته از قرص خوردن خسته شده بوده راهکار خونگی امتحان کرده جواب گرفته

درمان غیر دارویی افسردگی و اضطراب و ناآرامی های روان

مطالعات و تجربه های من در درمان افسردگی و اضطراب خودم

زهره باقری محقق و کارشناس علوم تربیتی

@zohre_bagheri

سایت شادی نوش:https://shadinoosh.ir

پشتیبانی فنی و راهنمای استفاده از مطالب👇@Abedimonfared

الکی حس افسردگی میاد سراغت؟ سرده طبعت؟

چند روز پیش هوا سرد بود نتونستم برم بیرون کلا تو خونه موندم از اون موقع افسردگی به کنار نمیدونم چرا استرس هم دارم

از وقتی کرونا اومده نزدیکای عید اینطوری میشم

اگر  یه روز یه هفته یه ماه کارای گفته شده رو انجام دادین نتیجه نداد نا امید نشین.برای نا امیدشدن زوده_ سالها بد خوردیم_ بد زندگی کردیم_ غلط ها کردیم حالا یه روزه یه شبه یه هفته یه ماه نمیشه همرو درست کردشخصی که چند ماهه یا چند ساله درگیره اگر یاد بگیره باخودش درست رفتار کنه بعد مدتی کلا حالش خوب خوب خواهد شد. چرا بیماری رو سالها عین گاری به خودمون ببندیم؟؟؟ و این وزنه سنگین رو دنبالمون بکشیم و همیشه ازین وزنه سنگین ناله کنیم. بشینیم عقب زندگی رو نگاه کنیم وزنه هارو باز کنیم. یاد بگیریم  جسم رو بشوریم و تمیز کنیم تا روحمون خستگی در کنه و الهی شکری بگه.

.برای درمان افسردگی ترکیبی از چندین کار لازمه. اینکه گفته میشه مثلا با دمنوش فلان کلا درست میشه! امکان ندارهباید در نحوه خوابتون تغییر ایجاد کنید در نحوه خوردن و خوراک در روابط اجتماعیدر میزان حرکت بدن باید نیاز هاتون بشناسید. اگر خیلی عقب باشید باید یه مدت تمرین کنید، خودتون رو دوست بدارید. یه سری کارها کانال درمان موقت و لحظه‌ای هستن یه سری برای نتیجه ریشه ایکه باید دنبال بشن.https://eitaa.com/shadinoosh