2777
2789
عنوان

کیا شوهراشونو دوس ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 35 پست
اگه اعتیاد داره همین الان وسایلای ضروری تو جمع کن یه اسنپ بگیر برو خونه مادرت فردا درخاست طلاق بده خ ...

مادرم اینا اینجا نیستن ،میخواستم برم ولی مادرم اینا میخوان کوچ کنن شهر ما صبر کردم بیان اینجا بعد برم .دوسندارم برم دهات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی فکر کردم .صبر کردم بعد عید تصمیم قطعی بگیرم .

تا عید باهاش صحبت کن  که اعتیادش رو ترک کنه ببین چقدر علاقه نشون میده به این کار 

یا از سر باز می‌کنه 

کتک زدن و کلی رفتار های دیگه اش بخاطر همین اعتیادش هست  که مغز به مرور زمان نابود میشه 

در ضمن مراقب باش به هیچ وجه بچه دار نشی !

یه بچه اصلا پدر معتاد نمی‌خواد حتی اگر بهترین مادر دنیا رو داشته باشه 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
مادرم اینا اینجا نیستن ،میخواستم برم ولی مادرم اینا میخوان کوچ کنن شهر ما صبر کردم بیان اینجا بعد بر ...

اهان حق داری عزیزم پس مراقب باش باردار نشی و فعلا باهاش مدارا کن بهت آسیب نزنه تا وقتی خونوادت میان اونوق عملیش کن ولش کن ارزش فکر کردن نداده که غصه بخوری مرگ یه بار شیون یه بار قوی باش از الان به زندگی بعد طلاقت فک کن برنامه هاتو بچین

تا عید باهاش صحبت کن  که اعتیادش رو ترک کنه ببین چقدر علاقه نشون میده به این کار  یا از س ...

کتکش بخاطر اعتیادشه چون رو رفتاراش کنترل نداره .۶سال اولین بار اینجورشده قبلا دعواهای بدی هم میکردیم هیچ وقت دست رو من بلند نکرده