2777
2789
عنوان

صیغه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 37 پست

بعضی وقت ها زن ها مجبور میشن بخاطر شرایط مالی صیغه بشن، نمی دونم اگه خود زن با رضایت قلبیش این کار رو بکنه از نظر من مشکلی نداره همون‌طور که بعضیا به رابطه بدون ازدواج تن میدن، این خانوم هم چیزی رو از دست نداده به نظرم اگه با میل خودش بوده بلکه سود کرده 

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر زنه مگ دختر خودش نمیشه؟ یا منظورت اینه زنه نوه داشته صیغه شده

مرده... سیسمونی دختر زن صیغه ایشو داده.... دختری ک از خودش نیست.. 

وزن فعلی 48 کیلو وزن هدف 60 کیلو 💓عشق حقوق💓
حالا تو پول نداری چندشه  داشتی اینجا نبودی چن تا چن تا صیغه میکردی 🤣💔👩‍🦯

من از این واژه حالت تهوع میگیرم نگو این حرفارو ما پولمون تو راه درست خرج میکنیم زشته خدایی

بعضیا واقعا دوستت نیستن ، فقط میترسن دشمن باشن💔

من ۹سال مطلقه بودم بخدا قسم تویک محیطی کار میکردم ۹۹درصد مطلقه بودیم از ۱۸ساله تا ۴۸ساله همه زیبا همش چرت وپرته کسی که صیغه می‌کنه ماهیانه یه پولی میده حالا یه لباسی مسافرتی و....درهمین حده یا یک خونه اجاره کنه پول رهنش رو بده به دختره الان اینقدرررر زرنگ شدن مردها مطمعن باش اگه همچین خبرهایی بود خودم ۹سال التماس از خدا نمی‌کردم بهم شوهر بده ...همش وعده وعیده گول زنهای مطلقه رو نخورید فقط آبرو داری میکنن درسته به ظاهر یه کنسرت رستوران کیش دوره همی های لوکس وتولذ های لوکس و....ولی ته ته ته دل همشون اینه که فقط یک خونه داشته باشند ویک آقا بالاسر که خلاص بشم از تنهایی حرف وحدیث بی پشت و پناهی ترو خدا خانم های متاهل گول زن های مطلقه رو نخورید قدر زندگیتون رو بدونید همه حسرت زندگیه منو میخوردن برجی حدود هفت تومن حقوق داشتم مجرد بودم بچه نداشتم مدام به گردش و تفریح و.....همه میگفتن خوشبحالت سیما ماارزومونه جای تو باشیم ولی ازته دلم خبر نداشتن اگه براتون تعریف کنم میشیم به حالم گریه میکنید فقط یه شب که کرونا داشتم تنگی نفس شدید اومد سراغم مادرم بیسواد وسن بالا زنگ زد اورژانس اومد تک و تنها ساعت یک شب رفتم بیمارستان هیچ موقع یادم نمیره اونشبو دیگه همش خوشی نبست

یکی تو آشنامون هست زنش بدبخت آرزوی مسافرت داشت نمیبرد برای زنش خرج نمیکرد بقران زنش بهترین اندامو داشت خیلیم خوشگل بود مردکه خرو هیز یه زن صیغه داشت چهارطبقه خونه ویک جکs۵بنامش زده بود همسرم گفت زنه رو دیدم چقدر زشتو بدریخت بود خرج دخترشم میداد هرماه مسافرتو اینا زنه رو میبره 😏