2777
2789
عنوان

زخم بدن

157 بازدید | 12 پست

بچه ها پوستم خیلی خشک شده واسه قرص صورت که میخورم بدنم میخاره خاروندم الان خیلی بدجور زخم شده چکار کنم زودتر خوب بشه زشته

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم جدیدا خارش زیادی گرفته بدنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
منم جدیدا خارش زیادی گرفته بدنم

پدرم دراومده کباب میشم انقد میخاره🥵

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اوخ..یه جوری شدم..نمی دونم اخه پوست جوش دارم چربه نمی دونم بگم چی بزنی

نه دست و پامه صورتم نیست فقط دست و پام 

پدرم دراومده کباب میشم انقد میخاره🥵

من هرلباسی رو موقع خواب نمیشه بپوشم چون بدتر خارش میگیرتم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من هرلباسی رو موقع خواب نمیشه بپوشم چون بدتر خارش میگیرتم

اره منم نخی می‌پوشم همش 

اهان خوب تتراسایکلین زود زخم رو خوب می کنه

جدی؟ آخه تتراسایکیلن نوشته تو نت اگه راکوتان میخوری نخورید حالا زدنش که اشکالی نداره

2827
2791
2779
2792