2777
2789
عنوان

دندون

92 بازدید | 6 پست

سلام، ببخشید کسی دندون پزشک میشناسه که فقط عصب کشی انجام بده پر کردن رو ببرم پیش تامین اجتماعی 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
3
0
0%
3
0
0%

دندون‌پزشک میشناسم ولی اینکه فقط عصب کشی کنه یا نه رو نمیدونم ولی خب فک کنم هر دکتری این کارو انجام بده دیگه خب میخ‌ای فقط تا اون مرحله انجام بشه بقیه اش که زوری تیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دنبال کاشت ابرو میگردی قیمت مناسب اینجایی که من رفتم البته دوسال پیش کاشت کردم قیمتهاش خیلی خوبه الان ۹ونیم میگیره بعد کاشت دوهفته مراقبت هایی که میگن رو دقیق انجام بده که خواب ابروهات برای همیشه قشنگ بمونه تا یه سال زمان میبره تا جابیفته چون میریزه و در میاد 

سلام دنبال کاشت ابرو میگردی قیمت مناسب اینجایی که من رفتم البته دوسال پیش کاشت کردم قیمتهاش خیلی خوب ...

کجا رفتی؟؟ الان راضی هستی؟؟ اسم  تکنسین  و دکترت چی بود؟؟؟ 

کجا رفتی؟؟ الان راضی هستی؟؟ اسم  تکنسین  و دکترت چی بود؟؟؟

من دوسال پیش رفتم .بله راصی ام مخصوصا که ابرو هم نداشتم اون چند تایی هم که داشتم انقدر میکرو وتتو کرده بودم ریخته بود درسته تند تند بلند میشه  ولی یه دقیقه کوتاه میکنم اسم تکنسین

شیدا گل پرور بیمارستان تریتا اینم پیج اشونه @hair_afraa

قیمتهاش خیلی نسبت به جاهای دیگه مناسبتره کارش هم امتحانش رو پس داده برای من. شماره شون09393070268