2777
2789
نه  ابرومو نبر قرار کاریه بیشتر از یه دمنوش زشته😅ببینم میپسنده منو🤣

اوووو

کاری کاری مخش کنی؟!

از من میشنوی  اولش چصی بیا 

دمنوشی لاته ای سزاری چیزی 

از دو سه تا دیت بعدی بشین رو میز🤣🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سحر کارت چیه؟🥲

بوتیک دارم عزیز

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
اردس بده بیام داداچ  اصا آلبوم بده قبرستون تحویل بگیر

😂😂😂😂🚬

دم شما گرم

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
اوووو کاری کاری مخش کنی؟! از من میشنوی  اولش چصی بیا  دمنوشی لاته ای سزاری چیزی  ...

نه بابا سن بابامه 🤣الان لاته بخورم که تا صب باید جون بدم من نیااااز به خاب دارم

خیر سرش استادمه بهش گفتم میتونم سمیناراتو ببینم گف تشریف بیار کلینیکم 

منم گفتم نه نیاز به کار ندارم گف چرا فک کردی بابتش بهت حقوق میدم 

و بعدشم گف بیا کافه ببینمت 🤣

..dental stu
نه بابا سن بابامه 🤣الان لاته بخورم که تا صب باید جون بدم من نیااااز به خاب دارم خیر سرش استادمه به ...

شتتتت 

ایشالا مخش کنی 

من عروسی میخوام 

زودتر فقط باشه

دمنوش نخور 

یه کیک خیس سفارش بده  با  ایس کافیییی

خوش باشی جانم🤍

عزیز دلمی❤️🌱

شتتتت  ایشالا مخش کنی  من عروسی میخوام  زودتر فقط باشه دمنوش نخور  یه کیک خ ...

سرررده ایس کافی بخورم میمیرم🤣

نه مخش نمیکنم خوب نیس ولی عروس میشم واست🤣

تهوع هم دارم از گشنگی 

کاش غذا سفارش بده😅

..dental stu
سرررده ایس کافی بخورم میمیرم🤣 نه مخش نمیکنم خوب نیس ولی عروس میشم واست🤣 تهوع هم دارم از گشنگی&nb ...

امیدوارم قرارتون شام باشهههه 

زودتر فقط عجله کن عروس میخواممم