annakhanm مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 77 عنوان خب خب کجاهایین چخبر | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 42 پست حوصلم سر رفته یکم حرف بزنیم ببینیم کجا بودیم:( 1401/12/01 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annakhanm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 77 نه ابرومو نبر قرار کاریه بیشتر از یه دمنوش زشته😅ببینم میپسنده منو🤣 اووووکاری کاری مخش کنی؟!از من میشنوی اولش چصی بیا دمنوشی لاته ای سزاری چیزی از دو سه تا دیت بعدی بشین رو میز🤣🤣
annakhanm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 77 بیا بریم سید اردس بده بیام داداچ اصا آلبوم بده قبرستون تحویل بگیر
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 سحر کارت چیه؟🥲 بوتیک دارم عزیز •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 اردس بده بیام داداچ اصا آلبوم بده قبرستون تحویل بگیر 😂😂😂😂🚬دم شما گرم •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
dreamaa عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 10842 اوووو کاری کاری مخش کنی؟! از من میشنوی اولش چصی بیا دمنوشی لاته ای سزاری چیزی ... نه بابا سن بابامه 🤣الان لاته بخورم که تا صب باید جون بدم من نیااااز به خاب دارمخیر سرش استادمه بهش گفتم میتونم سمیناراتو ببینم گف تشریف بیار کلینیکم منم گفتم نه نیاز به کار ندارم گف چرا فک کردی بابتش بهت حقوق میدم و بعدشم گف بیا کافه ببینمت 🤣 ..dental stu
annakhanm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 77 نه بابا سن بابامه 🤣الان لاته بخورم که تا صب باید جون بدم من نیااااز به خاب دارم خیر سرش استادمه به ... شتتتت ایشالا مخش کنی من عروسی میخوام زودتر فقط باشهدمنوش نخور یه کیک خیس سفارش بده با ایس کافیییی
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 خوش باشی جانم🤍 عزیز دلمی❤️🌱 •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
dreamaa عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 10842 شتتتت ایشالا مخش کنی من عروسی میخوام زودتر فقط باشه دمنوش نخور یه کیک خ ... سرررده ایس کافی بخورم میمیرم🤣نه مخش نمیکنم خوب نیس ولی عروس میشم واست🤣تهوع هم دارم از گشنگی کاش غذا سفارش بده😅 ..dental stu
annakhanm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 77 سرررده ایس کافی بخورم میمیرم🤣 نه مخش نمیکنم خوب نیس ولی عروس میشم واست🤣 تهوع هم دارم از گشنگی&nb ... امیدوارم قرارتون شام باشهههه زودتر فقط عجله کن عروس میخواممم
dreamaa عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 10842 امیدوارم قرارتون شام باشهههه زودتر فقط عجله کن عروس میخواممم 🤣چشششم چشششمدعا کن شام باشه چقد ذلیلم🤣و گشنه ..dental stu
annakhanm مدیر استارتر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 77 🤣چشششم چشششم دعا کن شام باشه چقد ذلیلم🤣و گشنه عالیهههههه