2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم عزیزم 

روشن🤍

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
ممنونم عزیزم  انشالله حاجت روا شی❤️

💜

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
شمام دستور پختشو بزارین ❤️

آرد۲٫۵ لیوان

شکر۱ لیوان

تخم مرغ۳ عدد

ماست۱ لیوان سرخالی

روغن مایع۱ لیوان سرخالی

پودر هل۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری

گلاب۳ قاشق غذاخوری

عسل۱ قاشق غذاخوری

جوش شیرین½ قاشق چایخوری

کنجدبه مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی حدودا به مدت ۵ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کشدار و رنگشان تقریبا کرمی شود.

پس از اینکه تخم مرغ و شکر را به خوبی مخلوط کردیم، روغن مایع را به کاسه اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا روغن با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه جوش شیرین را به صورت جداگانه با ماست ترکیب می کنیم

حالا ترکیب ماست و جوش شیرین را به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و با همزن ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه پودر هل را به همراه گلاب و عسل اضافه کرده و آنها را نیز ۱ دقیقه مخلوط می کنیم.

در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم.

حالا آرد و بکینگ پودر را روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مواد را از یک سمت به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست شود. در ادامه برای راحتی بیشتر مایه کیک را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.

حالا کپسول های مخصوص کیک یزدی را درون قالب مافین قرار می دهیم. در ادامه مایه کیک را درون کپسول ها می ریزیم. توجه داشته باشید که چون پف کیک یزدی خیلی زیاد است باید قالب ها را تا نیمه پر کنیم.

این مرحله قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند. در پایان قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کیک ها خنک شوند، سپس آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیمم

من با این دستور پختم 😍

تورو خدا فک نکنید اینا کیک یزدی واقعیه...کیک یزدی فرق داره..تشریف اوردید یزد نوش جان کنید..بی نظیره...این کیک ها مزشون ۱صدم مزه کیک یزدی واقعی هم نمیشه

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
آرد۲٫۵ لیوان شکر۱ لیوان تخم مرغ۳ عدد ماست۱ لیوان سرخالی روغن مایع۱ لیوان سرخالی پودر هل۱ قاشق چ ...

مرسی عزیزم با اجازه کپی میکنم ❤️❤️

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍