2777
2789
عنوان

خونمو گند گرفته ولی تمیز نمیکنم

731 بازدید | 36 پست

اصلا حوصله تمیز کاری ندارم افتضاح شده حتی حوصله ندارم ظرفا از ماشین بذارم کابینت و هر چیز دیگه نمیدونم از کجا شروع کنم همه جا کثیفه شما از کجا شروع کردید انگیزه بدید از فردا شروع کنم اعصابم خراب همش فکرم درگیر اینه پاشم و شلوغیش رو مخمه ولی شیطون نمیذاره بیکارم بچم ندارم پارسال برق میزد خونم این موقع اه چرا من اینجور شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه اهنگ میزارم خونه رو دسته گل میکنم البته ۲۱ سالمه یه پسر ۲ سال دارم که خونه رو همش میترکونه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

چر ا از فردا از حالا شروع کن حتی شده تا صبح اما تمومش کن

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

وای منمممم🤣💔

همش خستمممم حتی وقتایی که نمیرم سرکار🤣🤣🤣

حالا کارمم سنگین نیست کله سحر باشه🤣💔ولی درکل خستم🤣

من یه کوالا هستم🤣

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

اول از همه زنگ بزن قالیشویی بیان فرشاتو ببرن 

پرده هارو بکن بنداز ماشین 

رخت خواباتو بنداز افتاب 

اشپزخونتم بریز بیرون مرتب کن و بشور

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗