2777
2789
عنوان

بیاید☹

47 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من قبلا تاپیک زده بودم ک یه پسری و میخواستم و عشقمون یه طرفه بوده و هنوزم فراموش نکردم و گفتمم ک وسواس فکری دارم

اما الان یه مدته یه اتفاقی افتاده داره اذیتم میکنه 

سال پیش ماسک روی صورتم بود و یه لحظه دراوردمش میخواستم با کسی صحبت کنم بعد پسرخاله همونی ک میخواستمش چشمش خورد بهم بعد طرف از اون بچه پولداراس خوشتیپه باادب و این حرفا از اون پسرایی ک دخترا عاشقش بشن این چیزیه ک من ب نظرم میاد خلاصه از اون روز طرز نگاه کردنش و رفتاراش فرق کرده و یه بار یکی از شبای محرم بود ک داشتم رد میشدم یه لحظه ک سلام داد نگاهم کرد یه طورایی نمیدونم چرا ولی آرومم کرد اگه تاپیکهای قبلیمو بخونید میدونید ک مشکلات زیاد و ذهن درگیری دارم حالا الان از اون روز ذهنم همش داره اون پسرو ب یادم نیاره درصورتی ک نمیخوامش و دلم نمیخواد پسر مردم فکرش توی ذهنم باشه و مدام ذهنم داره با این موضوع بازی میکنه نمیدونم وسواس فکریمه چیه بگید چیکار کنم خستم کرده این موضوع

دلم میخواد دیدمش یه چک بابت نگاهش بزنم😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قول این نگاهارو نخور یا هیزع یا کرم داره یکی اینجوری نگام میکرد من دیوونش شده بودم فقطم من بودم دوست ...

اونطور ک من طرف و میشناسم مثلا خانمی باهاش صحبت میکنه سرش پایینه و این حرفا

من ک از زندگیش چیزی نمیدونم دارم چیزی ک از ظاهر دیدمو میگم و خب از رو ظاهرم نمیشه همه چیو فهمید

ولی زن نداره اینو مطمئنم چون اشناییم 

اما خب از این درگیری ذهنم بیزارم دلم نمیخواد بهش فکر کنم همش تو ذهنمه🤦‍♀️نباید اونطور نگام می‌کرد هوووف 

اون نمیدونه ک ذهن من مریض تشریف داره😂🤦‍♀️