2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوشال کاراموزی بری خوبه ک سابقه بشه برات تو شرکا میخوانت درسخونم باشی ک ازمون استخدامی اکثرا میخو ...

آزمون استخدامی فقط جای دولتیه 

که اونم بدون پارتی یکم ....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
آزمون استخدامی فقط جای دولتیه  که اونم بدون پارتی یکم ....

ن عزیز برا خود ازمون پارتی نیس ولی قسمت مصاحبه امکان پارتی هس در کل ما با توجیه کردن خودمون ک همه چی پارتیه و بدون تلاش یابا تلاش کم میخوایم ب جایی برسیم ک خودمم یکیشم

ن عزیز برا خود ازمون پارتی نیس ولی قسمت مصاحبه امکان پارتی هس در کل ما با توجیه کردن خودمون ک همه چی ...

اره میدونم چجوریه😅در کل بازار کار زیادی نداره 

مامان من فوق حسابداری داره ،کار خودشو راه انداخت

اره میدونم چجوریه😅در کل بازار کار زیادی نداره  مامان من فوق حسابداری داره ،کار خودشو راه اندا ...

بازار کارش خوبه اتفاقا اکثرا سابقه ومهارت میخوان ک باید کاراموزی بدون حقوق بری وتحمل کنی ک ب چیزی ک میخوای برسی

بازار کارش خوبه اتفاقا اکثرا سابقه ومهارت میخوان ک باید کاراموزی بدون حقوق بری وتحمل کنی ک ب چیزی ک ...

توی شهرک صنعتی هستن اکثرا که برای خانم مناسب نیست 

بعد همون دوره رایگان کارآموزی هم درامد آنچنانی نیس ،و اینکه فقط به چشم حسابدار بهت نگاه نمیکنن 

با شغلی مث فروشنده و منشی ترکیب میشه

توی شهرک صنعتی هستن اکثرا که برای خانم مناسب نیست  بعد همون دوره رایگان کارآموزی هم درامد آنچن ...

عزیزم شما گویا فقط میخواین حرفتونو ب کرسی بنشونین من خیبیا رو دیدم از این راه وارد شدن جالا شما دیگه هی سنگ بندازجلو پای اسی ک بدرد نمیخوره موفق باشید