2777
2789
عزیزدلم صبرکن پریود نشدی. بازم برو ازمایش با این بی بی های مسخره اعصابم به هم ریخت

اره بخدا دیگه بهشون اعتمادی نیست مگراینکه دوتا خط پررنگ شه سریع

بی صبرانه منتظر بغل کردنتم فندق قشنگم🥺🧿😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما پریود شدی؟؟

اره عزیزم😔

شما چطور باردار بودید

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

اسی چه خبر؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره عزیزم😔 شما چطور باردار بودید

اخی انشالله ماه دیگه حتما بارداری🥲

نه عزیزم فعلا معلوم نیست پریم نمیاد یه دل شم

هیچی پری نمیاد یه دلم کنه🥲 باز رفتم تست خریدم که فردا بزنم😐 سردرگمم

بی بی  که خریدی مارکش چیه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

[QUOTE=276149058]بی بی  که خریدی مارکش چیه[/QUOTE

اعصابمو ریخته بهم🥲نمیدونم پری میاد نمیاد نی نی دارم ندارم

این سری هاله هم ننداخت

[QUOTE=276149058]بی بی  که خریدی مارکش چیه[/QUOTE اعصابمو ریخته بهم🥲نمیدونم پری میاد نمیاد نی ...

ای بابا.. هاله چرا محو شد پس

نمیدونم دیگ نباید بزنم تا یه هفته دیگه ببینم میاد یانه

سلام گلم چی شد باردار ؟

میشه بیای به منم بگی دوستم دوبار زده هاله انداخته مثل شما ولی نمیتونه بره آزمایش

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
سلام گلم چی شد باردار ؟ میشه بیای به منم بگی دوستم دوبار زده هاله انداخته مثل شما ولی نمیتونه بر ...

سلام عزیزم فعلا مشخص نشد 

پری نیومده بی بی هم صبح زدم منفی شد ولی خیلی دلم تیر میکشه

سلام عزیزم فعلا مشخص نشد  پری نیومده بی بی هم صبح زدم منفی شد ولی خیلی دلم تیر میکشه

نمیدونم چرا تازگی ها بی بی چک ها هاله میندازه از صبح دارم میگردم اینقدر تاپیک دیدم براش 

فکرکنم دیگه نمیشه به هاله اعتماد کرد انگاری به خط صورتی رنگ دار باشه فقط میشه اعتماد کرد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نمیدونم چرا تازگی ها بی بی چک ها هاله میندازه از صبح دارم میگردم اینقدر تاپیک دیدم براش    ...

نه عزیزم بی بی چکمو میفرستم ببین ازمنم قبل موعدصورتی شد ولی نمیدونم چراالان منفی میشه🥲🤦