2789
عنوان

بارداری

148 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من 5ماهه تو اقدامم اما همچنان نتیجه نگرفتم امروز 5روزه عقب انداختم اما الان بی بی زدم منفی بود حالم خیلی بده کسی هست صحبت کنیم کمی آروم بشم😪

من ۱۱ ماه اقدامم عزیزم🥺💔۲۰ روز عقب انداختم بی بی چک هام یکی منفی میشه یکی مثبت

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۱ ماه اقدامم عزیزم🥺💔۲۰ روز عقب انداختم بی بی چک هام یکی منفی میشه یکی مثبت

وای عزیزم ایشالا که بارداری. 

من خیر سرم دارم دارو متفورمین ویتاگنوس و ویتامین ای میخورم دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم😪

ممنون از دلداریت عزیزم اما ماه قبلی 30روز عقب انداختم و با آمپول پریود شدم😪😪

خیلی طبیعیه اوایل اقدام چون رحم میخواد آماده بشه پری عقب میوفته،یادمه منم ماه اولی که اقدام کردم پریودیم یک ماه بیشتر عقب افتاد،پروژسترون زدم آخرش

خیلی طبیعیه اوایل اقدام چون رحم میخواد آماده بشه پری عقب میوفته،یادمه منم ماه اولی که اقدام کردم پری ...

شما بعد چندماه باردار شدین؟ 

نمیدونم خیلی ناراحتم همش میگم من بچه دار نمیشم هیچوقت 

گریه برای چی من خودم وقتی تست زدم ایقدکمرنگ بود متوجه نشدم همسرم متوجه شد تا ازمایش ندادم باور نمیکر ...

معذرت میخوام ترشحات سفید رنگ حالت دون دون دارم نمیدونم این از چیه. 

بنظرتون تا چند روز وایسم اگ نشدم برم پروژسترون بزنم یا نه؟ ماه قبل 30 روز نشدم الانم 5 روزه نشدم خدامیدونه کی بشم فکرکنم باید برم آمپول بزنم که بشم. من اصلا واژنم بوی بد نداده الان چند روزه همش بوی بد میده و ترشحالت سفید رنگ دارم همش