2777
2789
عنوان

بیاید☹

70 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من قبلا تاپیک زده بودم ک یه پسری و میخواستم و عشقمون یه طرفه بوده و هنوزم فراموش نکردم و گفتمم ک وسواس فکری دارم

اما الان یه مدته یه اتفاقی افتاده داره اذیتم میکنه 

سال پیش ماسک روی صورتم بود و یه لحظه دراوردمش میخواستم با کسی صحبت کنم بعد پسرخاله همونی ک میخواستمش چشمش خورد بهم بعد طرف از اون بچه پولداراس خوشتیپه باادب و این حرفا از اون پسرایی ک دخترا عاشقش بشن این چیزیه ک من ب نظرم میاد خلاصه از اون روز طرز نگاه کردنش و رفتاراش فرق کرده و یه بار یکی از شبای محرم بود ک داشتم رد میشدم یه لحظه ک سلام داد نگاهم کرد یه طورایی نمیدونم چرا ولی آرومم کرد اگه تاپیکهای قبلیمو بخونید میدونید ک مشکلات زیاد و ذهن درگیری دارم حالا الان از اون روز ذهنم همش داره اون پسرو ب یادم نیاره درصورتی ک نمیخوامش و دلم نمیخواد پسر مردم فکرش توی ذهنم باشه و مدام ذهنم داره با این موضوع بازی میکنه نمیدونم وسواس فکریمه چیه بگید چیکار کنم خستم کرده این موضوع

دلم میخواد دیدمش یه چک بابت نگاهش بزنم😂

پس دلت رفت😂

نه فکر نمیکنم نمیدونم شاید بابت اون حس خوبی ک بهم دست داده ذهنم برای آرامش خودش از این موضوع استفاده میکنه ولی خب نمیخوام توی ذهنم بااین موضوع درگیر بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.